Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uničevalci marino
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Harl speelt de bal door. Zgaga is nu in balbezit. Rajh begaat een overtreding. Rajh krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Murn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Murn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Korošec heeft problemen om de bal te vangen. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga rent richting de bal. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lutar is nu in balbezit. Lutar geeft de bal voor. Murn kopt de bal weg. Zgaga rent richting de bal. Zgaga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uničevalci 36%, marino 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uničevalci - marino 0:0

47e minuut.
Lutar is nu in balbezit. Lutar geeft een lange en hoge pass. Knez kopt de bal weg. Bogataj rent richting de bal. Bogataj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uničevalci - marino 0:1

48e minuut.
Knez onderschept slim de pass. Harl rent richting de bal. Harl passt de bal met de wreef. Murn bereikt de bal nog maar net als eerste. Murn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Knez geeft de bal voor. Dolinar speelt de bal door. Apnar rent richting de bal. Knez is nu in balbezit. Knez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ribarevič met een sublieme pass. Klungelig pakt Murn de bal. Murn geeft een hoge lob. Bogataj rent richting de bal. Bogataj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uničevalci - marino 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uničevalci 43%, marino 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uničevalci - marino 1:1