Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gftcrcrcz ziminho
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko verovert de bal door een tackle van achteren. Lajnšček rent richting de bal. Lajnšček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gftcrcrcz - ziminho 1:0

17e minuut.
Green passt de bal zonder na te denken. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik geeft de bal voor. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Osterc passt de bal zonder na te denken. Jenko is nu in balbezit. Jenko passt de bal zonder na te denken. Rečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rečnik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Breznik rent richting de bal. Lajnšček verovert de bal door een tackle van achteren. Lajnšček passt de bal in één keer door. Jenko rent richting de bal. Jenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Metelko is nu in balbezit. Apnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelko onderschept slim de pass. Green heeft problemen om de bal te vangen. Green haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gftcrcrcz 47%, ziminho 53%.
gftcrcrcz - ziminho 1:0

46e minuut.
Repnik is nu in balbezit. Repnik passt de bal met de wreef. Osterc rent richting de bal. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Agic is nu in balbezit. Agic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lajnšček de bal. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Metelko onderschept slim de pass. Metelko speelt de bal door. Lajnšček is nu in balbezit. Green onderschept slim de pass. Green schiet op doel. Metelko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Osterc speelt de bal door. Lajnšček is nu in balbezit. Lajnšček speelt de bal door. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Repnik speelt de bal door. Nemec rent richting de bal. Nemec geeft een hoge lob. Metelko bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Metelko bokst de bal weg.

70e minuut.
Trpin probeert de bal aan de voet te houden. Adam met een sublieme pass. Krajnik is nu in balbezit. Lajnšček is nu in balbezit. Lajnšček draait met de bal, schiet en ... Cvelfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Repnik passt de bal met de wreef. Green rent richting de bal. Apnar is nu in balbezit. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec geeft de bal voor. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green haalt uit met een fantastische trap. Metelko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pavlič controleert de bal met de borst. Repnik onderschept slim de pass. Repnik met een sublieme pass. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Repnik is nu in balbezit. Lajnšček onderschept slim de pass. Nemec geeft de bal voor. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Green onderschept slim de pass. Green geeft een lange en hoge pass. Agic kopt de bal weg. Repnik is nu in balbezit. Repnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gftcrcrcz 48%, ziminho 52%.
gftcrcrcz - ziminho 1:0