Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ziminho gftcrcrcz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Lajnšček probeert naar een medespeler te passen. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Repnik zijn tegenspeler op de grond. Repnik krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Krajnik trapt de bal weg van het doel. Daar is Trpin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repnik met een sublieme pass. Green rent richting de bal. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ziminho - gftcrcrcz 1:0

6e minuut.
Repnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Repnik passt de bal zonder na te denken. Green rent richting de bal. Green haalt uit met een fantastische trap. Mojster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Krajnik kopt de bal weg. Lajnšček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jenko de bal onder controle te krijgen. Cvelfer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ziminho - gftcrcrcz 1:1

17e minuut.
Knap rent richting de bal. Lajnšček verovert de bal door een tackle van achteren. Lajnšček passt de bal in één keer door. Jenko is nu in balbezit. Jenko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ziminho - gftcrcrcz 1:2

22e minuut.
Knap is nu in balbezit. Knap met een sublieme pass. Agic rent richting de bal. Agic geeft een lange en hoge pass. Lajnšček kopt de bal weg. Metelko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lajnšček probeert naar een medespeler te passen. Rečnik rent richting de bal. Breznik begaat een overtreding. Breznik krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Lajnšček de bal onder controle te krijgen. Green rent richting de bal. Mojster rent richting de bal. Green onderschept slim de pass. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ziminho - gftcrcrcz 2:2

45e minuut.
Inworp. Rečnik met de inworp. Osterc speelt de bal door. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ziminho 51%, gftcrcrcz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ziminho - gftcrcrcz 2:2

48e minuut.
Sluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček is nu in balbezit. Lajnšček met een sublieme pass. Rečnik is nu in balbezit. Rečnik geeft een hoge lob. Cvelfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Agic met de inworp. Repnik rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Trpin ... Strafschop! Trpin krijgt een gele kaart. Repnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Repnik neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Metelko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ziminho - gftcrcrcz 3:2

66e minuut.
Pavlič rent richting de bal. Nemec rent richting de bal. Nemec speelt de bal door. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Osterc is nu in balbezit. Breznik is nu in balbezit. Osterc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osterc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ziminho 59%, gftcrcrcz 41%.
ziminho - gftcrcrcz 3:2