Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uničevalci mojstri d.o.o.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Dolinar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mlinar is nu in balbezit. Mlinar passt de bal zonder na te denken. Zgaga rent richting de bal. Zgaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Katanec onderschept slim de pass. Katanec speelt de bal door. Bogataj rent richting de bal. Zgaga rent richting de bal. Zgaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga passt de bal met de wreef. Bogataj rent richting de bal. Bogataj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uničevalci - mojstri d.o.o. 1:0

29e minuut.
Rupnik geeft een lange en hoge pass. Brezovar heeft problemen om de bal te vangen. Dolinar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brezovar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petelinek zal de hoekschop nemen. Daar is Katanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuhar. Katanec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Katanec kan niet meer verder spelen. Ravnik komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Trop rent richting de bal. Kuhar met een sublieme pass. Černe met een sublieme pass. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uničevalci 43%, mojstri d.o.o. 57%.
uničevalci - mojstri d.o.o. 1:0

50e minuut.
Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga passt de bal in één keer door. Mlinar rent richting de bal. Mlinar haalt uit met een fantastische trap. Kos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uničevalci - mojstri d.o.o. 2:0

77e minuut.
Kalin geeft een lange en hoge pass. Žagar speelt de bal door. Kuhar is nu in balbezit. Kuhar geeft een lange en hoge pass. Videčnik onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uničevalci 42%, mojstri d.o.o. 58%.
uničevalci - mojstri d.o.o. 2:0