Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLJUČA-team marino
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14.7
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Knap geeft een lange en hoge pass. Veter geeft een hoge lob. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl geeft de bal voor. Vrabl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLJUČA-team - marino 1:0

16e minuut.
Veter is nu in balbezit. Veter geeft een hoge lob. Sadek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogataj rent richting de bal. Bogataj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Korošec geeft een lange en hoge pass. Agic is nu in balbezit. Knap rent richting de bal. Agic onderschept slim de pass. Agic geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zatler heeft problemen om de bal te vangen. Podgrajšek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Javornik. Javornik krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lahovnik rent richting de bal. Vetrih verovert de bal door een tackle van achteren. Veter begaat een overtreding. Veter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLJUČA-team 49%, marino 51%.
KLJUČA-team - marino 1:0

55e minuut.
Apnar passt de bal met de wreef. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgrajšek met een sublieme pass. Javornik rent richting de bal. Javornik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Korošec is nu in balbezit. Lahovnik onderschept slim de pass. Lahovnik passt de bal met de wreef. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Videčnik geeft de bal voor. Agic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knap. Knap krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Paver kopt de bal weg. Javornik controleert de bal met de borst. Veter bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik onderschept slim de pass. Javornik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Skaper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ravbar trapt de bal weg. Veter kopt de bal weg. Apnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl onderschept slim de pass. Vrabl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLJUČA-team 43%, marino 57%.
KLJUČA-team - marino 1:0