Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mojstri d.o.o. ziminho
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.1
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Repnik rent richting de bal. Kuhar onderschept slim de pass. Kuhar geeft de bal voor. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Metelko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metelko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Repnik is nu in balbezit. Repnik passt de bal zonder na te denken. Kos bokst de bal weg.

19e minuut.
Agic met een snelle inworp. Green is nu in balbezit. Rupnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Green is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Green neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - ziminho 0:1

25e minuut.
Nemec verovert de bal door een tackle van achteren. Repnik is nu in balbezit. Repnik speelt de bal door. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kos trapt de bal weg. Brezovar kopt de bal weg. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac haalt uit met een fantastische trap. Breznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Breznik met een sublieme pass. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic verovert de bal door een tackle van achteren. Agic passt de bal zonder na te denken. Green rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - ziminho 0:2

38e minuut.
Černe probeert naar een medespeler te passen. Kvac heeft problemen om de bal te vangen. Krajnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krajnik krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Doeltrap. Cvelfer trapt de bal weg van het doel. Repnik kopt de bal weg. Green rent richting de bal. Green schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Trop bereikt de bal nog maar net als eerste. Trop geeft de bal voor. Rupnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Green is nu in balbezit. Green schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - ziminho 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojstri d.o.o. 64%, ziminho 36%.
mojstri d.o.o. - ziminho 0:3

46e minuut.
Sluga met een sublieme pass. Agic is nu in balbezit. Trop begaat een overtreding. Trop krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Nemec verovert de bal door een tackle van achteren. Repnik is nu in balbezit. Repnik passt de bal zonder na te denken. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - ziminho 0:4

54e minuut.
Trop probeert naar een medespeler te passen. Green rent richting de bal. Kuhar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuhar krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Janžič met een snelle inworp. Kuhar rent richting de bal. Repnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Repnik krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Jereb geeft de bal voor. Kvac kopt de bal weg. Daar is Repnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green rent richting de bal. Green haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Nemec is nu in balbezit. Černe onderschept slim de pass. Černe speelt de bal door. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Černe is nu in balbezit. Černe passt de bal in één keer door. Daar is Krajnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvac rent richting de bal. Kvac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojstri d.o.o. 58%, ziminho 42%.
mojstri d.o.o. - ziminho 0:4