Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ziminho mojstri d.o.o.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Green passt de bal zonder na te denken. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jereb. Agic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ziminho - mojstri d.o.o. 1:0

9e minuut.
Nemec met een snelle inworp. Agic probeert de bal met de borst te controleren. Agic speelt de bal door. Green rent richting de bal. Green draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nemec met een sublieme pass. Green is nu in balbezit. Trop is nu in balbezit. Green rent richting de bal. Green schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Kuhar de bal. Repnik verovert de bal door een tackle van achteren. Repnik passt de bal met de wreef. Green rent richting de bal. Green schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Kuhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repnik verovert de bal door een tackle van achteren. Repnik probeert naar een medespeler te passen. Green rent richting de bal. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ziminho - mojstri d.o.o. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ziminho 42%, mojstri d.o.o. 58%.
ziminho - mojstri d.o.o. 2:0

57e minuut.
Green is nu in balbezit. Metelko probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metelko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Repnik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Repnik de bal. Trop bereikt de bal nog maar net als eerste. Repnik maakt een afschuwelijke overtreding. Repnik krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Černe draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Cvelfer met een harde bal richting middenveld. Daar is Metelko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metelko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Primožič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajnik is nu in balbezit. Primožič onderschept slim de pass. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ziminho 42%, mojstri d.o.o. 58%.
ziminho - mojstri d.o.o. 2:0