Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLJUČA-team gftcrcrcz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Osterc probeert naar een medespeler te passen. Rečnik rent richting de bal. Knap tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knap krijgt een gele kaart. Rečnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Rečnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Paver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLJUČA-team - gftcrcrcz 0:1

10e minuut.
Pavlič rent richting de bal. Pavlič geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lahovnik met een snelle inworp. Kranjec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Veter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trobec met een snelle inworp. Lajnšček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Osterc is nu in balbezit. Zavrl verovert de bal door een tackle van achteren. Zavrl passt de bal met de wreef. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KLJUČA-team - gftcrcrcz 1:1

27e minuut.
Trpin met een sublieme pass. Lajnšček is nu in balbezit. Lajnšček passt de bal zonder na te denken. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLJUČA-team - gftcrcrcz 1:2

45e minuut.
Inworp. Pavlič met de inworp. Trpin speelt de bal door. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLJUČA-team 52%, gftcrcrcz 48%.
KLJUČA-team - gftcrcrcz 1:2

50e minuut.
Klungelig pakt Podgrajšek de bal. Lajnšček rent richting de bal. Sadek begaat een overtreding. Sadek krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Apnar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zavrl met een snelle inworp. Kranjec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vrabl rent richting de bal. Vrabl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KLJUČA-team - gftcrcrcz 2:2

66e minuut.
Rečnik speelt de bal door. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Veter maakt een afschuwelijke overtreding. Veter is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Jenko moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jenko kan niet meer verder spelen. Burja komt het veld opgelopen. Lajnšček komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lajnšček geeft een lange en hoge pass. Rečnik is nu in balbezit. Knap begaat een overtreding. Knap krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Paver onderschept slim de pass. Paver met een sublieme pass. Kranjec is nu in balbezit. Kranjec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLJUČA-team - gftcrcrcz 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLJUČA-team 59%, gftcrcrcz 41%.
KLJUČA-team - gftcrcrcz 3:2