Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mojstri d.o.o. FC TPCorp
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Brezovar is nu in balbezit. Seruga is nu in balbezit. Brezovar verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovar draait met de bal, schiet en ... Skalar kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Petek probeert de bal met de borst te controleren. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe passt de bal zonder na te denken. Kvac rent richting de bal. Kvac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kalin kopt de bal weg. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kvac roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kvac kan niet meer verder spelen. Primožič komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Kalin geeft een hoge lob. Inworp. Brezovar met de inworp. Černe rent richting de bal. Černe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Černe rent richting de bal. Černe met een sublieme pass. Daar is Metelko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Primožič rent richting de bal. Primožič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojstri d.o.o. 43%, FC TPCorp 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mojstri d.o.o. - FC TPCorp 0:0

49e minuut.
Trop rent richting de bal. Hvalec verovert de bal door een tackle van achteren. Hvalec speelt de bal door. Resnik rent richting de bal. Resnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kos trapt de bal weg van het doel. Skalar rent richting de bal. Černe verovert de bal door een tackle van achteren. Černe schiet op doel. Vrabl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Resnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Janžič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janžič passt de bal in één keer door. Primožič bereikt de bal nog maar net als eerste. Primožič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - FC TPCorp 1:0

74e minuut.
Kalin is nu in balbezit. Černe verovert de bal door een tackle van achteren. Černe speelt de bal door. Primožič rent richting de bal. Primožič haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skalar trapt de bal weg van het doel. Trop kopt de bal weg. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - FC TPCorp 2:0

85e minuut.
Resnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Resnik passt de bal met de wreef. Daar is Metelko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Primožič is nu in balbezit. Primožič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mojstri d.o.o. - FC TPCorp 3:0

88e minuut.
Janžič met een sublieme pass. Daar is Primožič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Primožič rent richting de bal. Primožič draait met de bal, schiet en ... Vrabl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojstri d.o.o. 31%, FC TPCorp 69%.
mojstri d.o.o. - FC TPCorp 3:0