Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marino ziminho
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Agic is nu in balbezit. Agic passt de bal met de wreef. Green rent richting de bal. Green draait met de bal, schiet en ... Ravbar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marino - ziminho 0:1

7e minuut.
Nemec probeert naar een medespeler te passen. Sluga rent richting de bal. Sluga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Metelko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metelko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ravbar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Apnar is nu in balbezit. Breznik verovert de bal door een tackle van achteren. Breznik passt de bal met de wreef. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marino - ziminho 0:2

41e minuut.
Green rent richting de bal. Rajh geeft de bal voor. Agic kopt de bal weg. Daar is Repnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repnik geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marino 79%, ziminho 21%.
marino - ziminho 0:2

50e minuut.
Breznik probeert naar een medespeler te passen. Sluga rent richting de bal. Sluga passt de bal zonder na te denken. Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marino - ziminho 0:3

76e minuut.
Korošec heeft problemen om de bal te vangen. Repnik is nu in balbezit. Repnik met een sublieme pass. Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Agic probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Repnik is nu in balbezit. Repnik schiet op doel. Ravbar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marino - ziminho 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marino 54%, ziminho 46%.
marino - ziminho 0:4