Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLJUČA-team NK MARIBOR 1960 VM 1989
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Kranjec onderschept slim de pass. Lutar is nu in balbezit. Kranjec onderschept slim de pass. Vrabl rent richting de bal. Vrabl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hren is nu in balbezit. Brezec onderschept slim de pass. Brezec geeft de bal voor. Vrabl rent richting de bal. Vrabl haalt uit met een fantastische trap. Zgaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Veter speelt de bal door. Kranjec rent richting de bal. Kranjec passt de bal in één keer door. Vrabl rent richting de bal. Vrabl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ahac draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Paver de bal onder controle te krijgen. Skaper met een sublieme pass. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Knap rent richting de bal. Knap geeft een hoge lob. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl draait met de bal, schiet en ... Zgaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLJUČA-team 49%, NK MARIBOR 1960 VM 1989 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KLJUČA-team - NK MARIBOR 1960 VM 1989 0:0

76e minuut.
Daar is Brezec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skubic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hren is nu in balbezit. Hren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Krajnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podgrajšek met een snelle inworp. Zavrl is nu in balbezit. Zavrl geeft een lange en hoge pass. Zgaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLJUČA-team 42%, NK MARIBOR 1960 VM 1989 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KLJUČA-team - NK MARIBOR 1960 VM 1989 0:0