Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROBI gods from earth
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Trdin passt de bal zonder na te denken. Trdin rent richting de bal. Met opzet legt Hrovatin zijn tegenspeler op de grond. Hrovatin krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Trdin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravnik verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga draait met de bal, schiet en ... Horvat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROBI - gods from earth 1:0

14e minuut.
Sraka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vetrih met een snelle inworp. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROBI - gods from earth 1:1

31e minuut.
Veter met een sublieme pass. Kastelic is nu in balbezit. Urlep legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kastelic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zgaga neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ROBI - gods from earth 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROBI 47%, gods from earth 53%.
ROBI - gods from earth 2:1

49e minuut.
Veter verovert de bal door een tackle van achteren. Veter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mihelič de bal. Janžič rent richting de bal. Janžič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Furman passt de bal zonder na te denken. Pek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrovatin. Pek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Vetrih zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Maček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Furman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROBI 43%, gods from earth 57%.
ROBI - gods from earth 2:1