Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mladi nogometaši brestovica
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Hrovatin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lorbek. Hrovatin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hrovatin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Golob geeft de bal voor. Inworp. Pekošak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kek rent richting de bal. Kek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
mladi nogometaši - brestovica 0:1

22e minuut.
Kek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vitranc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mladi nogometaši 45%, brestovica 55%.
mladi nogometaši - brestovica 0:1

47e minuut.
Vitranc is nu in balbezit. Vitranc geeft de bal voor. Krajnc rent richting de bal. Bekar verovert de bal door een tackle van achteren. Bekar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mladi nogometaši - brestovica 0:2

52e minuut.
Paver onderschept slim de pass. Daar is Supe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supe speelt de bal door. Daar is Bekar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hrovatin kan de bal niet met de borst controleren. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah speelt de bal door. Lorbek is nu in balbezit. Lorbek haalt uit met een fantastische trap. Kumeršek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hrovatin geeft een lange en hoge pass. Golob probeert de bal aan de voet te houden. Bekar rent richting de bal. Supe rent richting de bal. Supe haalt uit met een fantastische trap. Sever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Rus speelt de bal door. Paver heeft problemen om de bal te vangen. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah draait met de bal, schiet en ... Kumeršek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mladi nogometaši - brestovica 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mladi nogometaši 44%, brestovica 56%.
mladi nogometaši - brestovica 1:2