Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drekonja gogi team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Doeltrap. Golob trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Maček de bal. Kastelic rent richting de bal. Kastelic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
drekonja - gogi team 0:1

21e minuut.
Sadek met de inworp. Mihelič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihelič passt de bal in één keer door. Supe is nu in balbezit. Supe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mihelič rent richting de bal. Plesec onderschept slim de pass. Plesec geeft een lange en hoge pass. Kastelic rent richting de bal. Kastelic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zatler geeft de bal voor. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar geeft een lange en hoge pass. Zatler bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drekonja 59%, gogi team 41%.
drekonja - gogi team 0:1

47e minuut.
Mihelič rent richting de bal. Mihelič schiet op doel. Plesec probeert de bal aan de voet te houden. Supe bereikt de bal nog maar net als eerste. Supe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zatler speelt de bal door. Mihelič bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavlin. Pavlin krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Brezovar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krese komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Golob trapt de bal weg van het doel. Daar is Pavlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihelič is nu in balbezit. Mihelič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Maček passt de bal met de wreef. Supe rent richting de bal. Supe schiet op doel. Sever rent richting de bal. Sever haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drekonja 47%, gogi team 53%.
drekonja - gogi team 0:1