Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brestovica drekonja
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Hrovatin rent richting de bal. Supe onderschept slim de pass. Mihelič is nu in balbezit. Supe rent richting de bal. Supe haalt uit met een fantastische trap. Kumeršek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Mihelič is nu in balbezit. Hrovatin rent richting de bal. Hrovatin geeft een lange en hoge pass. Bekar is nu in balbezit. Bekar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pekuš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paver rent richting de bal. Mihelič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihelič krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Oz geeft een lange en hoge pass. Kek rent richting de bal. Kek met een sublieme pass. Bekar rent richting de bal. Bekar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
brestovica - drekonja 1:0

36e minuut.
Supe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš onderschept slim de pass. Pekuš met een sublieme pass. Supe rent richting de bal. Supe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mihelič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekošak is nu in balbezit. Pekošak passt de bal zonder na te denken. Supe rent richting de bal. Supe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brestovica 55%, drekonja 45%.
brestovica - drekonja 1:0

46e minuut.
Sever raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maček komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Pekuš geeft een hoge lob. Žlehtič rent richting de bal. Mihelič rent richting de bal. Žlehtič is nu in balbezit. Žlehtič draait met de bal, schiet en ... Golob probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Supe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihelič is nu in balbezit. Supe rent richting de bal. Mihelič rent richting de bal. Mihelič haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Bekar is nu in balbezit. Supe is nu in balbezit. Brezovar is nu in balbezit. Supe verovert de bal door een tackle van achteren. Supe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hrovatin speelt de bal door. Žlehtič is nu in balbezit. Žlehtič geeft een lange en hoge pass. Kek rent richting de bal. Kek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pekuš met een sublieme pass. Kosak rent richting de bal. Kosak passt de bal in één keer door. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brestovica 47%, drekonja 53%.
brestovica - drekonja 1:0