Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk levi big real
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat passt de bal met de wreef. Inworp. Rečnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobnar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Pek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lečnik verovert de bal door een tackle van achteren. Lečnik probeert naar een medespeler te passen. Kos rent richting de bal. Kos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
nk levi - big real 1:0

14e minuut.
Osterc rent richting de bal. Osterc met een sublieme pass. Bobnar probeert naar een medespeler te passen. Triglav rent richting de bal. Triglav draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zupan verovert de bal door een tackle van achteren. Zupan geeft de bal voor. Mrak is nu in balbezit. Mrak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mrak rent richting de bal. Osterc verovert de bal door een tackle van achteren. Osterc passt de bal in één keer door. Kos rent richting de bal. Kos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kos rent richting de bal. Kos haalt uit met een fantastische trap. Apnar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nk levi - big real 2:0

25e minuut.
Bobnar is nu in balbezit. Bobnar met een sublieme pass. Triglav rent richting de bal. Triglav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nk levi - big real 2:1

29e minuut.
Daar is Lečnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pek rent richting de bal. Lavrih rent richting de bal. Lavrih geeft een lange en hoge pass. Triglav springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Osterc probeert de bal met de borst te controleren. Kos onderschept slim de pass. Lavrih rent richting de bal. Kos verovert de bal door een tackle van achteren. Kos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gliha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lopata rent richting de bal. Lopata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk levi 56%, big real 44%.
nk levi - big real 2:1

56e minuut.
Daar is Cvelfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobnar is nu in balbezit. Cvelfer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvelfer krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zupan onderschept slim de pass. Zupan passt de bal zonder na te denken. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lahovnik trapt de bal weg van het doel. Kos kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomšič de bal. Mrak rent richting de bal. Mrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk levi - big real 3:1

75e minuut.
Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik geeft de bal voor. Cvelfer probeert naar een medespeler te passen. Kos heeft problemen om de bal te vangen. Kos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk levi 58%, big real 42%.
nk levi - big real 3:1