Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
big real enedin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Lutar speelt de bal door. Adrovic is nu in balbezit. Adrovic geeft de bal voor. Hojnik rent richting de bal. Hojnik draait met de bal, schiet en ... Paal! Apnar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Lavrih met een sublieme pass. Klungelig pakt Kupnik de bal. Lutar maakt een afschuwelijke overtreding. Lutar krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kupnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Lavrih met een snel genomen vrije trap. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak geeft de bal voor. Lajnšček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
big real - enedin 1:0

22e minuut.
Osterc rent richting de bal. Lutar verovert de bal door een tackle van achteren. Lutar met een sublieme pass. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik schiet op doel. Apnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomšič probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klobucar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavrih is nu in balbezit. Hojnik verovert de bal door een tackle van achteren. Hojnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
big real - enedin 1:1

37e minuut.
Lutar met een sublieme pass. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klobucar. Klobucar krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Lečnik de bal onder controle te krijgen. Skaper geeft een lange en hoge pass. Daar is Osterc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klobucar rent richting de bal. Klobucar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: big real 46%, enedin 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
big real - enedin 1:1

46e minuut.
Klobucar passt de bal zonder na te denken. Rečnik is nu in balbezit. Rečnik geeft de bal voor. Daar is Lajnšček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lajnšček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Tomšič rent richting de bal. Hojnik onderschept slim de pass. Klobucar is nu in balbezit. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik haalt uit met een fantastische trap. Apnar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Lavrih passt de bal met de wreef. Kroneker heeft problemen om de bal te vangen. Lutar rent richting de bal. Kupnik is nu in balbezit. Kupnik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Lečnik met een snelle inworp. Lavrih probeert naar een medespeler te passen. Lajnšček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Klemenc de bal onder controle te krijgen. Lutar is nu in balbezit. Lutar passt de bal met de wreef. Adrovic is nu in balbezit. Adrovic geeft een hoge lob. Apnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: big real 52%, enedin 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
big real - enedin 1:1