Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc svenjasa taj s team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Erjavec passt de bal in één keer door. Bowie rent richting de bal. Triglav tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Triglav krijgt een gele kaart. Bowie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bowie kan niet meer verder spelen. Apnar komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Erjavec speelt de bal door. Apnar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rupnik. Rupnik krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bezjak met een sublieme pass. Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik passt de bal zonder na te denken. Erjavec rent richting de bal. Erjavec schiet op doel. Trpin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Triglav geeft een lange en hoge pass. Černe kopt de bal weg. Knavs rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Knavs geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trpin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trpin met een sublieme pass. Adrovic is nu in balbezit. Kupnik onderschept slim de pass. Kupnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Trpin trapt de bal weg. Cankar probeert de bal met de borst te controleren. Cankar geeft een hoge lob. Apnar is nu in balbezit. Apnar schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc svenjasa 40%, taj s team 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc svenjasa - taj s team 0:0

63e minuut.
Katanec geeft de bal voor. Inworp. Veznik met de inworp. Daar is Erjavec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erjavec geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Trpin trapt de bal weg. Cankar heeft problemen om de bal te vangen. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Černe is nu in balbezit. Černe geeft een lange en hoge pass. Klančnik rent richting de bal. Novak is nu in balbezit. Novak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc svenjasa 37%, taj s team 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc svenjasa - taj s team 0:0