Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
big real NK Melje
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iskra met een snelle inworp. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc onderschept slim de pass. Zajc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Triglav geeft een lange en hoge pass. Rečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jug tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rečnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bobnar met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Mrak rent richting de bal. Mrak probeert naar een medespeler te passen. Triglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Triglav schiet op doel. Kocjančič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
big real - NK Melje 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Jug de bal. Rečnik rent richting de bal. Rečnik passt de bal in één keer door. Triglav rent richting de bal. Triglav haalt uit met een fantastische trap. Kocjančič bokst de bal weg.

20e minuut.
Lavrih heeft problemen om de bal te vangen. Trubar is nu in balbezit. Trubar passt de bal met de wreef. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
big real - NK Melje 1:1

27e minuut.
Slak geeft de bal voor. Zajc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gliha. Zajc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Rečnik passt de bal zonder na te denken. Triglav rent richting de bal. Slak rent richting de bal. Triglav onderschept slim de pass. Triglav schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mrak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lavrih probeert de bal met de borst te controleren. Bobnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobnar draait met de bal, schiet en ... Slak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
big real - NK Melje 2:1

37e minuut.
Trubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trubar geeft de bal voor. Ravbar kopt de bal weg. Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc draait met de bal, schiet en ... Apnar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Iskra passt de bal met de wreef. Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc passt de bal in één keer door. Ravbar rent richting de bal. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: big real 49%, NK Melje 51%.
big real - NK Melje 2:1

55e minuut.
Bobnar met een sublieme pass. Triglav rent richting de bal. Triglav geeft een lange en hoge pass. Iskra rent richting de bal. Iskra probeert naar een medespeler te passen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: big real 46%, NK Melje 54%.
big real - NK Melje 2:1