Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
enedin nk levi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroneker is nu in balbezit. Mrak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kroneker roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kroneker kan niet meer verder spelen. Trpin komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Cvelfer verovert de bal door een tackle van achteren. Mrak rent richting de bal. Mrak passt de bal zonder na te denken. Kos rent richting de bal. Kos schiet op doel. Vrabl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Lutar kopt de bal weg. Kotnik rent richting de bal. Klobucar rent richting de bal. Klobucar haalt uit met een fantastische trap. Kotnik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vrabl trapt de bal weg van het doel. Trpin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lutar de bal onder controle te krijgen. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos draait met de bal, schiet en ... Vrabl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
enedin - nk levi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enedin 54%, nk levi 46%.
enedin - nk levi 0:1

50e minuut.
Hojnik geeft een lange en hoge pass. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lutar krijgt een gele kaart. Mrak raakt geblesseerd tijdens het duel. Cvelfer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mrak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lečnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trop komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hojnik onderschept slim de pass. Hojnik geeft een hoge lob. Lopata rent richting de bal. Lopata geeft een lange en hoge pass. Mrak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
enedin - nk levi 0:2

70e minuut.
Adrovic speelt de bal door. Hojnik rent richting de bal. Hojnik passt de bal met de wreef. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
enedin - nk levi 1:2

74e minuut.
Trpin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zupan is nu in balbezit. Trpin begaat een overtreding. Zupan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zupan kan niet meer verder spelen. Metelko komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kotnik speelt de bal door. Hojnik rent richting de bal. Metelko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hojnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klobucar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
enedin - nk levi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enedin 47%, nk levi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
enedin - nk levi 2:2