Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
big real fc svenjasa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Lavrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec onderschept slim de pass. Erjavec passt de bal zonder na te denken. Bowie is nu in balbezit. Bowie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Kancler geeft een lange en hoge pass. Osterc is nu in balbezit. Bezjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bezjak krijgt een gele kaart. Osterc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lavrih zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Knavs kopt de bal weg. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bowie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lavrih is nu in balbezit. Bowie onderschept slim de pass. Erjavec rent richting de bal. Erjavec haalt uit met een fantastische trap. Klemenc probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Bezjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erjavec is nu in balbezit. Erjavec passt de bal in één keer door. Bowie is nu in balbezit. Bowie draait met de bal, schiet en ... Apnar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kancler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rečnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobnar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Černe kopt de bal weg. Daar is Osterc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowie rent richting de bal. Bowie draait met de bal, schiet en ... Apnar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
big real - fc svenjasa 0:1

30e minuut.
Gliha met een snelle inworp. Osterc rent richting de bal. Erjavec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erjavec krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Osterc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osterc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak speelt de bal door. Bobnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobnar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adrovic probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
big real - fc svenjasa 1:1

33e minuut.
Triglav onderschept slim de pass. Triglav draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Adrovic de bal onder controle te krijgen. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adrovic rent richting de bal. Triglav verovert de bal door een tackle van achteren. Triglav schiet op doel. Trpin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
big real - fc svenjasa 2:1

42e minuut.
Erjavec kopt de bal weg. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie verovert de bal door een tackle van achteren. Bowie haalt uit met een fantastische trap. Apnar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: big real 54%, fc svenjasa 46%.
big real - fc svenjasa 2:1

53e minuut.
Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Osterc de bal. Erjavec rent richting de bal. Erjavec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Trpin niet meer kan verder spelen. Trpin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Knavs met een sublieme pass. Erjavec rent richting de bal. Erjavec passt de bal met de wreef. Bowie is nu in balbezit. Bowie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lečnik rent richting de bal. Knavs onderschept slim de pass. Lavrih begaat een overtreding. Lavrih krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: big real 48%, fc svenjasa 52%.
big real - fc svenjasa 2:1