Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F SHKENDIJA Rusken
Normal Tactiek 433Krok
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Kalyna probeert naar een medespeler te passen. Caals probeert naar een medespeler te passen. Radziejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Rusken 0:1

7e minuut.
van Meir is nu in balbezit. van Meir passt de bal in één keer door. Soltveit rent richting de bal. van Meir onderschept slim de pass. van Meir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Oustabasidis de bal. Holmberg rent richting de bal. Oustabasidis begaat een overtreding. Holmberg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Holmberg kan niet meer verder spelen. Rikardsen komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Børresen probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Vilanova met een snelle inworp. Radziejowski is nu in balbezit. Radziejowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Inworp. Vilanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oustabasidis probeert naar een medespeler te passen. Radziejowski rent richting de bal. Radziejowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Oshaug is nu in balbezit. Vilanova onderschept slim de pass. Vilanova passt de bal in één keer door. Kalyna is nu in balbezit. Kalyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kaupang speelt de bal door. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski geeft de bal voor. van Meir is nu in balbezit. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thomassen speelt de bal door. Kalyna heeft problemen om de bal te vangen. Kalyna passt de bal in één keer door. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Rusken 0:2

32e minuut.
Throndsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Rikardsen de bal. van Meir rent richting de bal. van Meir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Folkestad met een harde bal richting middenveld. Caals kopt de bal weg. Daar is Kaupang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Meir rent richting de bal. van Meir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radziejowski is nu in balbezit. Radziejowski schiet op doel. Thomassen bokst de bal weg.

38e minuut.
Kalyna rent richting de bal. Kalyna probeert naar een medespeler te passen. van Meir rent richting de bal. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Vilanova is nu in balbezit. Vilanova passt de bal in één keer door. Radziejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski draait met de bal, schiet en ... Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Rusken 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F SHKENDIJA 79%, Rusken 21%.
K.F SHKENDIJA - Rusken 0:3

48e minuut.
Oustabasidis onderschept slim de pass. Kalyna rent richting de bal. Kalyna met een sublieme pass. Radziejowski is nu in balbezit. Radziejowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Caals is nu in balbezit. Kaupang rent richting de bal. Caals verovert de bal door een tackle van achteren. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kołomański passt de bal met de wreef. Daar is Caals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caals passt de bal zonder na te denken. Kalyna heeft problemen om de bal te vangen. Kalyna schiet op doel. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Vilanova verovert de bal door een tackle van achteren. Vilanova speelt de bal door. Oustabasidis speelt de bal door. Daar is Kalyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalyna draait met de bal, schiet en ... Thomassen bokst de bal weg.

60e minuut.
Oustabasidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oustabasidis geeft de bal voor. Daar is Sandnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalyna rent richting de bal. Kalyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Oustabasidis kopt de bal weg. Daar is Oshaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soltveit rent richting de bal. van Meir rent richting de bal. van Meir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Rusken 0:4

66e minuut.
Caals probeert naar een medespeler te passen. Oustabasidis rent richting de bal. Kalyna rent richting de bal. Kalyna schiet op doel. Na een snelle pass probeert Folkestad de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Rusken 0:5

70e minuut.
Folkestad met een harde bal richting middenveld. Caals bereikt de bal nog maar net als eerste. Caals geeft een hoge lob. Radziejowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Rusken 0:6

71e minuut.
Klungelig pakt Throndsen de bal. Oshaug rent richting de bal. Kalyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski is nu in balbezit. Radziejowski draait met de bal, schiet en ... Thomassen bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Oustabasidis geeft de bal voor. Kalyna met een sublieme pass. van Meir is nu in balbezit. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Rusken 0:7

80e minuut.
Oustabasidis rent richting de bal. Oustabasidis met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaupang de bal. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Rusken 0:8

82e minuut.
Vilanova met een sublieme pass. Radziejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalyna bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir rent richting de bal. van Meir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen. Soltveit heeft problemen om de bal te vangen. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Thomassen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Thomassen probeert naar een medespeler te passen. Rikardsen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Storm de bal onder controle te krijgen. Radziejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Rusken 0:9

90e minuut.
Radziejowski onderschept slim de pass. Kalyna rent richting de bal. Radziejowski rent richting de bal. Radziejowski haalt uit met een fantastische trap. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Rusken 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F SHKENDIJA 79%, Rusken 21%.
K.F SHKENDIJA - Rusken 0:10