Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dala-Fram 88 Guttane
343Ony Tactiek 343
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 59.2
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Złotorowicz geeft een hoge lob. Mencl rent richting de bal. Met opzet legt Gulli zijn tegenspeler op de grond. Gulli krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Solås, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tande rent richting de bal. Tande speelt de bal door. Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mäkikylä is nu in balbezit. Tande is nu in balbezit. Mäkikylä geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gulli de bal. Mencl rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hervik trapt de bal weg. Ruud met een sublieme pass. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Dules kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Guttane 0:1

16e minuut.
Hjulstad kopt de bal weg. Seim is nu in balbezit. Seim passt de bal zonder na te denken. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Leikvoll met een sublieme pass. Seim bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim passt de bal zonder na te denken. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Leikvoll is nu in balbezit. Leikvoll geeft een hoge lob. Dules met een sublieme pass. Bordicio heeft problemen om de bal te vangen. Bordicio draait met de bal, schiet en ... Hervik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tande onderschept slim de pass. Tande probeert naar een medespeler te passen. Bordicio is nu in balbezit. Bordicio draait met de bal, schiet en ... Hervik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dala-Fram 88 - Guttane 1:1

32e minuut.
Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll passt de bal zonder na te denken. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel. Dules maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Guttane 1:2

37e minuut.
Grimstad probeert naar een medespeler te passen. Ruud speelt de bal door. Klungelig pakt Cyrzan de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Hodneland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Grimstad met een snelle inworp. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan speelt de bal door. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Guttane 1:3

40e minuut.
Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva geeft de bal voor. Gulli is nu in balbezit. Røvik verovert de bal door een tackle van achteren. Røvik draait met de bal, schiet en ... Hervik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 59%, Guttane 41%.
Dala-Fram 88 - Guttane 1:3

52e minuut.
Leikvoll kopt de bal weg. Klungelig pakt Cyrzan de bal. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Dules kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Guttane 1:4

55e minuut.
Cyrzan is nu in balbezit. Seim rent richting de bal. Seim passt de bal met de wreef. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Dules kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Złotorowicz kopt de bal weg. Daar is Seim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel. Sá Paiva probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sá Paiva de bal. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Dules met een harde bal richting middenveld. Seim kopt de bal weg. Eeg probeert de bal aan de voet te houden. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Dules kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Seim bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim passt de bal zonder na te denken. Grimstad rent richting de bal. Grimstad geeft een lange en hoge pass. Bragangues maakt een snoekduik en kopt de bal. Dules bokst de bal weg.

74e minuut.
Revheim met de inworp. Tande rent richting de bal. Grimstad maakt een afschuwelijke overtreding. Grimstad is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Tande speelt de bal door. Hjulstad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mencl is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mäkikylä geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Mäkikylä bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrzan geeft de bal voor. Ruud rent richting de bal. Ruud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 60%, Guttane 40%.
Dala-Fram 88 - Guttane 1:4