Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rusken Beste Øst
442 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 42.5
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Kołomański kopt de bal weg. Caals heeft problemen om de bal te vangen. Nordberg probeert naar een medespeler te passen. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Seldal passt de bal zonder na te denken. Oustabasidis is nu in balbezit. Met opzet legt Chyliński zijn tegenspeler op de grond. Chyliński krijgt een gele kaart. Oustabasidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Švejnoha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gjøsund heeft problemen om de bal te vangen. Kołomański is nu in balbezit. Kołomański draait met de bal, schiet en ... Orvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Holtan verovert de bal door een tackle van achteren. Seldal is nu in balbezit. Seldal passt de bal zonder na te denken. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Beste Øst 0:1

18e minuut.
Jaagumets met een sublieme pass. Kołomański rent richting de bal. Holtan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołomański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kołomański wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jaagumets speelt de bal door. Derkach rent richting de bal. Elvebakk onderschept slim de pass. Elvebakk met een sublieme pass. Chyliński is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Salamon met een sublieme pass. Jaagumets kopt de bal weg. Vilanova controleert de bal met de borst. Kołomański rent richting de bal. Kołomański geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Redlewski passt de bal zonder na te denken. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. Barullo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Beste Øst 0:2

39e minuut.
Jaagumets speelt de bal door. Švejnoha probeert de bal met de borst te controleren. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski haalt uit met een fantastische trap. Salamon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Beste Øst 0:3

41e minuut.
Barullo kopt de bal weg. Seldal probeert de bal aan de voet te houden. Barullo is nu in balbezit. Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 56%, Beste Øst 44%.
Rusken - Beste Øst 0:3

47e minuut.
Vilanova geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gjøsund de bal. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański draait met de bal, schiet en ... Orvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Beste Øst 1:3

59e minuut.
Nordlie speelt de bal door. Redlewski is nu in balbezit. Švejnoha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Švejnoha krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Vilanova is nu in balbezit. Vilanova heeft problemen om de bal te vangen. Vilanova probeert naar een medespeler te passen. Caals is nu in balbezit. Caals schiet op doel. Paal! Orvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Beste Øst 2:3

68e minuut.
Švejnoha passt de bal in één keer door. Chyliński rent richting de bal. Gałęzewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gałęzewski krijgt een gele kaart. Chyliński raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chyliński neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Elvebakk probeert naar een medespeler te passen. Chyliński rent richting de bal. Chyliński passt de bal met de wreef. Redlewski rent richting de bal. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Oustabasidis verovert de bal door een tackle van achteren. Oustabasidis geeft een hoge lob. Kołomański is nu in balbezit. Kołomański schiet op doel. Gjøsund probeert de bal aan de voet te houden. Orvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Vilanova rent richting de bal. Vilanova passt de bal met de wreef. Kołomański is nu in balbezit. Kołomański schiet op doel. Orvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rusken - Beste Øst 3:3

86e minuut.
Derkach geeft de bal voor. Warulik rent richting de bal. Vilanova is nu in balbezit. Vilanova geeft de bal voor. Caals krijgt zijn hoofd ertegen. Orvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Beste Øst 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 58%, Beste Øst 42%.
Rusken - Beste Øst 4:3