Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F SHKENDIJA WPG Jets
Normal Tactiek offensive
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 40.4
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Holmberg rent richting de bal. Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Sandanger speelt de bal door. Daar is Əkbərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əkbərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:1

4e minuut.
Kaupang bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadan rent richting de bal. Abadan geeft de bal voor. Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thomassen bokst de bal weg. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:2

9e minuut.
Folkestad is nu in balbezit. Folkestad geeft een hoge lob. Dalheim kopt de bal weg. Offel is nu in balbezit. Offel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Børresen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Westerheim de bal. Holmberg begaat een overtreding. Holmberg krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Abadan rent richting de bal. Abadan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Əkbərov de bal. Offel is nu in balbezit. Offel haalt uit met een fantastische trap. Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:3

15e minuut.
Folkestad rent richting de bal. Folkestad geeft de bal voor. Bahmanis kopt de bal weg. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov haalt uit met een fantastische trap. Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Malkoč onderschept slim de pass. Malkoč passt de bal met de wreef. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov schiet op doel. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:4

19e minuut.
Abadan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sandanger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov schiet op doel. Folkestad probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:5

21e minuut.
Əkbərov is nu in balbezit. Abadan speelt de bal door. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel haalt uit met een fantastische trap. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:6

21e minuut.
Holmberg probeert naar een medespeler te passen. Folkestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel rent richting de bal. Offel draait met de bal, schiet en ... Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:7

24e minuut.
Klungelig pakt Malkoč de bal. Malkoč probeert naar een medespeler te passen. Folkestad rent richting de bal. Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Offel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kaupang met de inworp. Sandanger speelt de bal door. Kaupang rent richting de bal. Əkbərov onderschept slim de pass. Əkbərov schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Abadan passt de bal zonder na te denken. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov passt de bal zonder na te denken. Offel is nu in balbezit. Offel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:8

30e minuut.
Dalheim speelt de bal door. Malkoč met een sublieme pass. Folkestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov onderschept slim de pass. Əkbərov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov draait met de bal, schiet en ... Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:9

34e minuut.
Oshaug geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svendsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Offel is nu in balbezit. Offel schiet op doel. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Folkestad de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Abadan speelt de bal door. Svendsen rent richting de bal. Svendsen met een sublieme pass. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Oshaug is nu in balbezit. Offel onderschept slim de pass. Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:10

41e minuut.
Dalheim probeert naar een medespeler te passen. Westerheim met een sublieme pass. Abadan speelt de bal door. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:11

42e minuut.
Inworp. Svendsen met de inworp. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov passt de bal in één keer door. Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadan geeft een hoge lob. Folkestad heeft problemen om de bal te vangen. Thomassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F SHKENDIJA 86%, WPG Jets 14%.
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:12

49e minuut.
Malkoč onderschept slim de pass. Malkoč probeert naar een medespeler te passen. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel schiet op doel. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:13

52e minuut.
Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel schiet op doel. Daar is Folkestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dalheim met een sublieme pass. Offel rent richting de bal. Offel passt de bal met de wreef. Malkoč is nu in balbezit. Malkoč haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Malkoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaupang geeft de bal voor. Dalheim kopt de bal weg. Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen passt de bal met de wreef. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Oshaug passt de bal zonder na te denken. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz geeft een lange en hoge pass. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ... Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Westerheim passt de bal zonder na te denken. Malkoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkoč probeert naar een medespeler te passen. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Dalheim heeft problemen om de bal te vangen. Dalheim probeert naar een medespeler te passen. Abadan met een sublieme pass. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Malkoč rent richting de bal. Folkestad verovert de bal door een tackle van achteren. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadan is nu in balbezit. Abadan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dalheim is nu in balbezit. Abadan met een sublieme pass. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sandanger met een sublieme pass. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz geeft een lange en hoge pass. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ... Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Sandanger geeft de bal voor. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz geeft de bal voor. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F SHKENDIJA 84%, WPG Jets 16%.
K.F SHKENDIJA - WPG Jets 0:13