Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crushers of oslo WPG Jets
4iforsvarOff Tactiek offensive
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 46.1
outstanding Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Hareide geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sagini de bal. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De Obaldia passt de bal zonder na te denken. Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen passt de bal met de wreef. Offel is nu in balbezit. Offel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Əkbərov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Iglesia rent richting de bal. Iglesia passt de bal met de wreef. Żydło rent richting de bal. Żydło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - WPG Jets 1:0

13e minuut.
Iglesia is nu in balbezit. Əkbərov begaat een overtreding. Iglesia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nordberg met een snel genomen vrije trap. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ... Holte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - WPG Jets 2:0

18e minuut.
Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skammelsrud. Offel raakt geblesseerd tijdens het duel. Skammelsrud geeft een hoge lob. Dalheim wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stadheim probeert de bal aan de voet te houden. Nordberg is nu in balbezit. Nordberg passt de bal zonder na te denken. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piosik rent richting de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onstad met de inworp. Nordberg met een sublieme pass. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Holte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crushers of oslo 46%, WPG Jets 54%.
crushers of oslo - WPG Jets 2:0

56e minuut.
Daar is Żydło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żydło met een sublieme pass. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - WPG Jets 3:0

57e minuut.
Svendsen rent richting de bal. Stadheim verovert de bal door een tackle van achteren. Stadheim geeft de bal voor. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Holte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Inworp. Seland komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Skammelsrud met een sublieme pass. Klungelig pakt Seland de bal. Seland met een sublieme pass. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Dalheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordberg onderschept slim de pass. Nordberg speelt de bal door. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crushers of oslo 41%, WPG Jets 59%.
crushers of oslo - WPG Jets 3:0