Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F SHKENDIJA Dala-Fram 88
Normal Tactiek 343Ony
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 45.7
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Folkestad kopt de bal weg. Daar is Børresen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordicio rent richting de bal. Klungelig pakt Bordicio de bal. Bordicio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:1

3e minuut.
Bordicio rent richting de bal. Bordicio met een sublieme pass. Mørland is nu in balbezit. Mørland geeft een hoge lob. Mencl maakt een snoekduik en kopt de bal. Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:2

8e minuut.
Mørland probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bordicio de bal. Bordicio met een sublieme pass. Mencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencl schiet op doel. Thomassen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:3

9e minuut.
Mencl verovert de bal door een tackle van achteren. Mencl passt de bal zonder na te denken. Sæle speelt de bal door. Bordicio heeft problemen om de bal te vangen. Bordicio schiet op doel. Thomassen bokst de bal weg.

12e minuut.
Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshaug passt de bal in één keer door. Kaupang is nu in balbezit. Mencl verovert de bal door een tackle van achteren. Mencl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mikšík passt de bal zonder na te denken. Mencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencl passt de bal in één keer door. Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:4

19e minuut.
Bordicio passt de bal met de wreef. Folkestad verovert de bal door een tackle van achteren. Mencl is nu in balbezit. Mencl haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:5

19e minuut.
Mørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørland probeert naar een medespeler te passen. Sæle met een sublieme pass. Mencl controleert de bal met de borst. Mencl haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:6

22e minuut.
Skogli speelt de bal door. Sæle is nu in balbezit. Sæle passt de bal zonder na te denken. Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bordicio haalt uit met een fantastische trap. Folkestad probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skogli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mencl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Åsland rent richting de bal. Åsland geeft een lange en hoge pass. Kaupang heeft problemen om de bal te vangen. Mencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mørland de bal. Mørland speelt de bal door. Bordicio is nu in balbezit. Bordicio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Mencl rent richting de bal. Sandnes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mencl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bordicio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:7

35e minuut.
Bordicio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mencl de bal. Mencl draait met de bal, schiet en ... Folkestad probeert de bal aan de voet te houden. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mørland is nu in balbezit. Mørland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Mørland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mørland passt de bal zonder na te denken. Bordicio is nu in balbezit. Bordicio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:8

39e minuut.
Børresen is nu in balbezit. Børresen passt de bal in één keer door. Sæle met een sublieme pass. Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio schiet op doel. Thomassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencl schiet op doel. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:9

41e minuut.
Sæle rent richting de bal. Sæle passt de bal zonder na te denken. Sandnes is nu in balbezit. Mencl onderschept slim de pass. Mencl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F SHKENDIJA 82%, Dala-Fram 88 18%.
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:10

46e minuut.
Holmberg rent richting de bal. Mencl verovert de bal door een tackle van achteren. Mencl probeert naar een medespeler te passen. Bordicio rent richting de bal. Bordicio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Mørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørland geeft een hoge lob. Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:11

53e minuut.
Skogli bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogli speelt de bal door. Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio schiet op doel. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:12

54e minuut.
Sæle rent richting de bal. Sæle passt de bal in één keer door. Mørland is nu in balbezit. Mørland passt de bal zonder na te denken. Mencl rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Folkestad kopt de bal weg. Sæle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæle passt de bal zonder na te denken. Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bordicio is nu in balbezit. Mørland rent richting de bal. Mørland passt de bal in één keer door. Mencl is nu in balbezit. Mencl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sæle geeft een hoge lob. Soltveit is nu in balbezit. Soltveit geeft de bal voor. Bordicio is nu in balbezit. Bordicio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Holmberg is nu in balbezit. Holmberg geeft de bal voor. Mencl is nu in balbezit. Mencl geeft een hoge lob. Bordicio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mencl geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Åsland de bal onder controle te krijgen. Sæle is nu in balbezit. Sæle haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:13

76e minuut.
Mencl rent richting de bal. Mencl passt de bal met de wreef. Daar is Mørland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio draait met de bal, schiet en ... Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mikšík geeft een hoge lob. Soltveit probeert de bal met de borst te controleren. Bordicio rent richting de bal. Bordicio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:14

81e minuut.
Bordicio rent richting de bal. Sæle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæle speelt de bal door. Bordicio rent richting de bal. Bordicio haalt uit met een fantastische trap. Thomassen bokst de bal weg.

85e minuut.
Inworp. Mørland met de inworp. Bordicio geeft de bal voor. Sæle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bordicio is nu in balbezit. Bordicio speelt de bal door. Mencl is nu in balbezit. Mencl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Storm met een snelle inworp. Oshaug rent richting de bal. Oshaug geeft de bal voor. Throndsen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F SHKENDIJA 73%, Dala-Fram 88 27%.
K.F SHKENDIJA - Dala-Fram 88 0:14