Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guttane WPG Jets
343 Tactiek offensive
60% Balbezit 40%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 41.5
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen goed


12e minuut.
Tveten onderschept slim de pass. Tveten probeert naar een medespeler te passen. Dalheim is nu in balbezit. Dalheim geeft een hoge lob. Əkbərov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Grimstad heeft problemen om de bal te vangen. Bahmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Dalheim met een sublieme pass. Seim is nu in balbezit. Seim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bragangues kopt de bal weg. Ruud met een sublieme pass. Klungelig pakt Grimstad de bal. Grimstad geeft een lange en hoge pass. Bragangues krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Westerheim geeft een lange en hoge pass. Hjulstad is nu in balbezit. Hjulstad geeft een lange en hoge pass. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - WPG Jets 1:0

41e minuut.
Malkoč kopt de bal weg. Svendsen is nu in balbezit. Svendsen passt de bal in één keer door. Tveten is nu in balbezit. Tveten haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 54%, WPG Jets 46%.
Guttane - WPG Jets 1:0

61e minuut.
Solås passt de bal in één keer door. Cyrzan rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grimstad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bragangues springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - WPG Jets 2:0

65e minuut.
Ruud passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grimstad de bal. Grimstad geeft een lange en hoge pass. Bragangues maakt een snoekduik en kopt de bal. Holte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - WPG Jets 3:0

67e minuut.
Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud probeert naar een medespeler te passen. Leikvoll is nu in balbezit. Leikvoll geeft een lange en hoge pass. Bragangues krijgt zijn hoofd ertegen. Holte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Tveten speelt de bal door. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulli is nu in balbezit. Əkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Əkbərov schiet op doel. Hervik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Gulli passt de bal zonder na te denken. Grimstad heeft problemen om de bal te vangen. Grimstad geeft een hoge lob. Bragangues maakt een snoekduik en kopt de bal. Holte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - WPG Jets 4:0

78e minuut.
Ruud speelt de bal door. Grimstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimstad geeft een lange en hoge pass. Ruud is nu in balbezit. Ruud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Holte met een harde bal richting middenveld. Myrseth kopt de bal weg. Daar is Bahmanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Tveten rent richting de bal. Myrseth onderschept slim de pass. Myrseth passt de bal zonder na te denken. Leikvoll rent richting de bal. Leikvoll geeft een hoge lob. Holte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruud springt en kopt de bal. Holte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 42%, WPG Jets 58%.
Guttane - WPG Jets 4:0