Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beste Øst crushers of oslo
352 Tactiek 4iforsvarOff
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 61.9
redelijk Schieten wonderbaarlijk
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Piosik onderschept slim de pass. Inworp. Piosik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żydło is nu in balbezit. Żydło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Żydło is nu in balbezit. Fallada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żydło raakt geblesseerd tijdens het duel. Iglesia met een snel genomen vrije trap. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nordberg rent richting de bal. Nordberg passt de bal zonder na te denken. Stadheim speelt de bal door. Daar is Iglesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesia schiet op doel. Anh Bảo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hegdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żydło is nu in balbezit. Żydło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:1

10e minuut.
Variaş is nu in balbezit. Skammelsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Variaş naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Iglesia kopt de bal weg. Kirkeby is nu in balbezit. Iglesia verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:2

14e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal met de wreef. Żydło is nu in balbezit. Żydło schiet op doel. Anh Bảo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:3

15e minuut.
Chyliński heeft problemen om de bal te vangen. Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik probeert naar een medespeler te passen. Iglesia rent richting de bal. Iglesia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:4

21e minuut.
Nordberg rent richting de bal. Żydło rent richting de bal. Żydło passt de bal zonder na te denken. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:5

23e minuut.
Klungelig pakt Casolani de bal. Stadheim rent richting de bal. Kirkeby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirkeby krijgt een gele kaart. Stadheim raakt geblesseerd tijdens het duel. Iglesia met een snel genomen vrije trap. Piosik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Holtan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Onstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onstad speelt de bal door. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ... Anh Bảo bokst de bal weg. Żydło is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:6

31e minuut.
Piosik is nu in balbezit. Piosik probeert naar een medespeler te passen. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Anh Bảo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:7

32e minuut.
Klungelig pakt Holtan de bal. Holtan probeert naar een medespeler te passen. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ... Anh Bảo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:8

36e minuut.
Nordberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordberg probeert naar een medespeler te passen. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia schiet op doel. Holtan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maurstad onderschept slim de pass. Onstad is nu in balbezit. Onstad geeft een lange en hoge pass. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia schiet op doel. Paal! Anh Bảo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:9

40e minuut.
Onstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żydło is nu in balbezit. Żydło passt de bal zonder na te denken. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Anh Bảo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Gorciac geeft de bal voor. Piosik kopt de bal weg. Klungelig pakt Fallada de bal. Żydło onderschept slim de pass. Żydło schiet op doel. Anh Bảo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iglesia rent richting de bal. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iglesia neemt de hoekschop. Żydło is nu in balbezit. Żydło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 69%, crushers of oslo 31%.
Beste Øst - crushers of oslo 0:9

46e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal in één keer door. Skammelsrud rent richting de bal. Skammelsrud geeft een lange en hoge pass. Iglesia is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Elvebakk is nu in balbezit. Onstad onderschept slim de pass. Onstad geeft een hoge lob. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia schiet op doel. Anh Bảo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Nordberg onderschept slim de pass. Nordberg speelt de bal door. Żydło speelt de bal door. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia draait met de bal, schiet en ... Anh Bảo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:10

53e minuut.
Nordberg passt de bal in één keer door. Żydło met een sublieme pass. Iglesia speelt de bal door. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żydło is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Stadheim speelt de bal door. Żydło is nu in balbezit. Żydło passt de bal zonder na te denken. Iglesia rent richting de bal. Iglesia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gorciac passt de bal in één keer door. Nordberg heeft problemen om de bal te vangen. Nordberg probeert naar een medespeler te passen. Piosik rent richting de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Anh Bảo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Holtan de bal. Żydło is nu in balbezit. Żydło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Iglesia rent richting de bal. Iglesia met een sublieme pass. Klungelig pakt Holtan de bal. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Holtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik is nu in balbezit. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:11

79e minuut.
Onstad geeft een lange en hoge pass. Holtan heeft problemen om de bal te vangen. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:12

81e minuut.
Onstad rent richting de bal. Elvebakk onderschept slim de pass. Elvebakk probeert naar een medespeler te passen. Strøm rent richting de bal. Strøm geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Żydło rent richting de bal. Żydło probeert naar een medespeler te passen. Iglesia rent richting de bal. Iglesia schiet op doel. Anh Bảo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - crushers of oslo 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 55%, crushers of oslo 45%.
Beste Øst - crushers of oslo 0:13