Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rusken Dala-Fram 88
442 Tactiek 343Ony
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 39
good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Rock verovert de bal door een tackle van achteren. Hodneland controleert de bal met de borst. Kalyna onderschept slim de pass. Kalyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Dala-Fram 88 1:0

5e minuut.
Helpers speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derkach met een snelle inworp. Warulik is nu in balbezit. Warulik geeft de bal voor. Tande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański passt de bal zonder na te denken. Daar is Caals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caals schiet op doel. Hodneland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Dala-Fram 88 2:0

16e minuut.
Mikšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík passt de bal zonder na te denken. Sipos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipos schiet op doel. Salamon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Dala-Fram 88 2:1

27e minuut.
Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Røvik met een snelle inworp. Mørland geeft een lange en hoge pass. Mikšík maakt een snoekduik en kopt de bal. Salamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski geeft een hoge lob. Hodneland kopt de bal weg. Sipos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Sipos passt de bal in één keer door. Warulik met een sublieme pass. Mikšík rent richting de bal. Mikšík haalt uit met een fantastische trap. Salamon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Rock speelt de bal door. Klungelig pakt Mikšík de bal. Mikšík passt de bal zonder na te denken. Sipos rent richting de bal. Sipos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 46%, Dala-Fram 88 54%.
Rusken - Dala-Fram 88 2:1

46e minuut.
Åsland komt het veld opgelopen. Skogli komt het veld opgelopen. Sæle komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Gałęzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gałęzewski geeft een hoge lob. Inworp. Sæle met een snelle inworp. Sipos geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Salamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Mäkikylä speelt de bal door. Sipos is nu in balbezit. Sipos met een sublieme pass. Mikšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rusken - Dala-Fram 88 2:2

68e minuut.
Oustabasidis kopt de bal weg. Caals heeft problemen om de bal te vangen. Åsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Caals onderschept slim de pass. Caals geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oğuzel komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Oğuzel rent richting de bal. Sæle verovert de bal door een tackle van achteren. Sæle met een sublieme pass. Revheim is nu in balbezit. Revheim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sæle is nu in balbezit. Švejnoha is nu in balbezit. Švejnoha geeft een lange en hoge pass. Derkach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Derkach geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Åsland met een sublieme pass. Mikšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík passt de bal met de wreef. Sipos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Dala-Fram 88 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 38%, Dala-Fram 88 62%.
Rusken - Dala-Fram 88 2:3