Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia pelplin K.F SHKENDIJA
dddddddddd Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 18.5
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Moore kan de bal niet met de borst controleren. Oshaug rent richting de bal. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 1:0

4e minuut.
Vergara geeft een hoge lob. Paredes is nu in balbezit. Paredes met een sublieme pass. Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal in één keer door. Leboucher is nu in balbezit. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 2:0

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thomassen trapt de bal weg van het doel. Grimes kopt de bal weg. Leboucher is nu in balbezit. Leboucher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 3:0

11e minuut.
Throndsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore is nu in balbezit. Moore passt de bal in één keer door. Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vergara heeft problemen om de bal te vangen. Vergara met een sublieme pass. Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher haalt uit met een fantastische trap. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 4:0

19e minuut.
Jarstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimes onderschept slim de pass. Grimes passt de bal in één keer door. Leboucher is nu in balbezit. Leboucher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Soltveit met een harde bal richting middenveld. Vergara kopt de bal weg. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vergara onderschept slim de pass. Vergara passt de bal met de wreef. Paredes speelt de bal door. Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vergara passt de bal in één keer door. Paredes met een sublieme pass. Moore rent richting de bal. Moore schiet op doel. Na een snelle pass probeert Folkestad de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 5:0

26e minuut.
Folkestad passt de bal in één keer door. Paredes rent richting de bal. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leboucher krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soltveit is nu in balbezit. Moore onderschept slim de pass. Moore draait met de bal, schiet en ... Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 6:0

29e minuut.
Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher haalt uit met een fantastische trap. Folkestad probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Soltveit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 7:0

30e minuut.
Soltveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltveit geeft een lange en hoge pass. Grimes kopt de bal weg. Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 8:0

38e minuut.
Boutet geeft een hoge lob. Børresen kopt de bal weg. Scaloni speelt de bal door. Leboucher rent richting de bal. Leboucher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 9:0

43e minuut.
Vergara passt de bal met de wreef. Moore is nu in balbezit. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Moore schiet op doel. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia pelplin 17%, K.F SHKENDIJA 83%.
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 10:0

47e minuut.
Yüceses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara passt de bal zonder na te denken. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sandanger de bal. Leboucher is nu in balbezit. Leboucher haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Folkestad de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Folkestad trapt de bal weg van het doel. Paredes kopt de bal weg. Moore met een sublieme pass. Grimes rent richting de bal. Grimes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Paredes kopt de bal weg. Moore kan de bal niet met de borst controleren. Moore probeert naar een medespeler te passen. Leboucher is nu in balbezit. Leboucher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 11:0

51e minuut.
Holmberg passt de bal in één keer door. Vergara rent richting de bal. Vergara passt de bal in één keer door. Moore rent richting de bal. Moore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 12:0

60e minuut.
Kaupang is nu in balbezit. Leboucher verovert de bal door een tackle van achteren. Leboucher met een sublieme pass. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 13:0

62e minuut.
Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher is nu in balbezit. Leboucher haalt uit met een fantastische trap. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Grimes probeert de bal met de borst te controleren. Grimes geeft een hoge lob. Soltveit heeft problemen om de bal te vangen. Moore rent richting de bal. Moore draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Leboucher rent richting de bal. Leboucher haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 14:0

65e minuut.
Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leboucher. Leboucher krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Grimes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vergara de bal. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Folkestad met een harde bal richting middenveld. Vergara kopt de bal weg. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Scaloni passt de bal in één keer door. Malkhasyan heeft problemen om de bal te vangen. Malkhasyan geeft een hoge lob. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap. Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher passt de bal zonder na te denken. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 15:0

75e minuut.
Daar is Grimes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimes geeft een lange en hoge pass. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 16:0

79e minuut.
Klungelig pakt Grimes de bal. Grimes passt de bal zonder na te denken. Paredes rent richting de bal. Paredes geeft een lange en hoge pass. Moore krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Grimes passt de bal zonder na te denken. Oshaug rent richting de bal. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 17:0

84e minuut.
Grimes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leboucher de bal. Folkestad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leboucher raakt geblesseerd tijdens het duel. Leboucher neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 18:0

85e minuut.
Holmberg probeert naar een medespeler te passen. Throndsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kaupang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grimes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leboucher is nu in balbezit. Leboucher schiet op doel. Thomassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal zonder na te denken. Vergara speelt de bal door. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia pelplin 12%, K.F SHKENDIJA 88%.
olimpia pelplin - K.F SHKENDIJA 18:0