Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rusken crushers of oslo
433 Tactiek 4iforsvarOff
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Oustabasidis probeert naar een medespeler te passen. Antonsen met een sublieme pass. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Warulik de bal onder controle te krijgen. Salamon bokst de bal weg. Barullo verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Švejnoha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piosik rent richting de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Salamon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - crushers of oslo 0:1

15e minuut.
van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Skammelsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Skammelsrud probeert naar een medespeler te passen. Żydło is nu in balbezit. Żydło haalt uit met een fantastische trap. Salamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iglesia rent richting de bal. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Salamon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - crushers of oslo 0:2

24e minuut.
Iglesia kopt de bal weg. Żydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żydło passt de bal met de wreef. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik schiet op doel. Salamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Gałęzewski probeert naar een medespeler te passen. Iglesia speelt de bal door. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - crushers of oslo 0:3

31e minuut.
Gałęzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gałęzewski geeft een lange en hoge pass. Radziejowski rent richting de bal. Radziejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - crushers of oslo 1:3

34e minuut.
Olesen passt de bal zonder na te denken. Barullo rent richting de bal. Iglesia onderschept slim de pass. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Salamon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - crushers of oslo 1:4

36e minuut.
Klungelig pakt Piosik de bal. Żydło is nu in balbezit. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel. Salamon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - crushers of oslo 1:5

39e minuut.
Olesen onderschept slim de pass. Gałęzewski rent richting de bal. Olesen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olesen krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Antonsen is nu in balbezit. Antonsen passt de bal in één keer door. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel. Salamon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - crushers of oslo 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 69%, crushers of oslo 31%.
Rusken - crushers of oslo 1:6

46e minuut.
Kołomański komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Piosik passt de bal zonder na te denken. Żydło is nu in balbezit. Żydło passt de bal in één keer door. Iglesia rent richting de bal. Iglesia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - crushers of oslo 1:7

54e minuut.
Oustabasidis passt de bal met de wreef. Radziejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski draait met de bal, schiet en ... Nordberg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - crushers of oslo 2:7

57e minuut.
Oustabasidis met een sublieme pass. Kalyna bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Derkach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Radziejowski krijgt zijn hoofd ertegen. Soyugür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Gorciac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorciac passt de bal in één keer door. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Żydło is nu in balbezit. Żydło schiet op doel. Salamon bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iglesia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piosik kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hareide verovert de bal door een tackle van achteren. Hareide speelt de bal door. Piosik is nu in balbezit. Żydło rent richting de bal. Żydło schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Olesen probeert naar een medespeler te passen. Hareide rent richting de bal. Hareide speelt de bal door. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Synnes komt het veld opgelopen. Flo komt het veld opgelopen. Seland komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Olesen de bal. Olesen met een sublieme pass. Seland bereikt de bal nog maar net als eerste. Seland schiet op doel. Salamon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - crushers of oslo 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 57%, crushers of oslo 43%.
Rusken - crushers of oslo 2:8