Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F SHKENDIJA Guttane
Normal Tactiek 343
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 52.8
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Seim heeft problemen om de bal te vangen. Seim geeft een lange en hoge pass. Daar is Soltveit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Folkestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Folkestad geeft een lange en hoge pass. Leikvoll kopt de bal weg. Bragangues heeft problemen om de bal te vangen. Bragangues schiet op doel. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Bragangues krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Sandanger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:1

4e minuut.
Ruud rent richting de bal. Ruud speelt de bal door. Grimstad is nu in balbezit. Grimstad passt de bal in één keer door. Seim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cyrzan rent richting de bal. Bragangues rent richting de bal. Bragangues passt de bal in één keer door. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Holmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrseth onderschept slim de pass. Myrseth passt de bal zonder na te denken. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan passt de bal zonder na te denken. Ruud probeert naar een medespeler te passen. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Holmberg de bal. Holmberg geeft een hoge lob. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:3

16e minuut.
Ruud speelt de bal door. Grimstad heeft problemen om de bal te vangen. Grimstad passt de bal met de wreef. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:4

20e minuut.
Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim speelt de bal door. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:5

22e minuut.
Cyrzan rent richting de bal. Daar is Ruud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruud passt de bal zonder na te denken. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan schiet op doel. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:6

24e minuut.
Gulli rent richting de bal. Gulli geeft de bal voor. Bragangues kopt de bal weg. Ruud is nu in balbezit. Ruud haalt uit met een fantastische trap. Thomassen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:7

26e minuut.
Grimstad speelt de bal door. Daar is Ruud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruud passt de bal met de wreef. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:8

28e minuut.
Cyrzan geeft een lange en hoge pass. Ruud speelt de bal door. Klungelig pakt Folkestad de bal. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:9

29e minuut.
Cyrzan kan de bal niet met de borst controleren. Cyrzan met een sublieme pass. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:10

31e minuut.
Thomassen speelt de bal door. Cyrzan kopt de bal weg. Daar is Bragangues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:11

33e minuut.
Ruud passt de bal zonder na te denken. Cyrzan heeft problemen om de bal te vangen. Soltveit rent richting de bal. Cyrzan onderschept slim de pass. Cyrzan schiet op doel. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:12

33e minuut.
Sandanger passt de bal in één keer door. Soltveit heeft problemen om de bal te vangen. Bragangues onderschept slim de pass. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Thomassen bokst de bal weg. Børresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan onderschept slim de pass. Cyrzan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Oshaug met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaupang de bal. Kaupang geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leikvoll geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thomassen bokst de bal weg. Bragangues springt en kopt de bal. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Leikvoll met de inworp. Børresen is nu in balbezit. Cyrzan verovert de bal door een tackle van achteren. Børresen rent richting de bal. Paal!

39e minuut.
Gulli heeft problemen om de bal te vangen. Gulli probeert naar een medespeler te passen. Leikvoll rent richting de bal. Leikvoll geeft een lange en hoge pass. Bragangues krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:13

43e minuut.
Jarstein kopt de bal weg. Seim bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim passt de bal zonder na te denken. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Thomassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruud krijgt zijn hoofd ertegen. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F SHKENDIJA 83%, Guttane 17%.
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:14

48e minuut.
Folkestad met een harde bal richting middenveld. Seim kopt de bal weg. Ruud speelt de bal door. Bragangues rent richting de bal. Bragangues haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Leikvoll kopt de bal weg. Cyrzan met een sublieme pass. Daar is Sandanger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragangues onderschept slim de pass. Bragangues schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruud is nu in balbezit. Ruud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:15

52e minuut.
Ruud met een sublieme pass. Folkestad heeft problemen om de bal te vangen. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues schiet op doel. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:16

55e minuut.
Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud is nu in balbezit. Ruud passt de bal zonder na te denken. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:17

57e minuut.
Cyrzan geeft een hoge lob. Ruud is nu in balbezit. Ruud passt de bal zonder na te denken. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan is nu in balbezit. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Holmberg met een sublieme pass. Ruud speelt de bal door. Klungelig pakt Bragangues de bal. Ruud is nu in balbezit. Ruud haalt uit met een fantastische trap. Thomassen bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grimstad zal de hoekschop nemen. Bragangues maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ruud draait met de bal, schiet en ... Folkestad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grimstad neemt de hoekschop. Bragangues krijgt zijn hoofd ertegen. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ruud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:18

64e minuut.
Ruud probeert naar een medespeler te passen. Cyrzan is nu in balbezit. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:19

67e minuut.
Daar is Børresen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrzan verovert de bal door een tackle van achteren. Soltveit rent richting de bal. Cyrzan verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Thomassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bragangues rent richting de bal. Bragangues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:20

69e minuut.
Daar is Seim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seim geeft een lange en hoge pass. Bragangues heeft problemen om de bal te vangen. Bragangues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:21

71e minuut.
Daar is Seim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seim geeft een lange en hoge pass. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:22

72e minuut.
Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim rent richting de bal. Seim passt de bal zonder na te denken. Ruud rent richting de bal. Ruud haalt uit met een fantastische trap. Thomassen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:23

74e minuut.
Leikvoll is nu in balbezit. Leikvoll geeft een lange en hoge pass. Ruud kopt de bal weg. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Grimstad is nu in balbezit. Grimstad passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:24

79e minuut.
Bragangues haalt uit met een fantastische trap. Soltveit probeert de bal aan de voet te houden. Leikvoll rent richting de bal. Leikvoll geeft een hoge lob. Bragangues maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Myrseth passt de bal in één keer door. Cyrzan heeft problemen om de bal te vangen. Cyrzan passt de bal in één keer door. Ruud is nu in balbezit. Ruud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Grimstad is nu in balbezit. Grimstad passt de bal in één keer door. Ruud is nu in balbezit. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Seim probeert de bal met de borst te controleren. Seim passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bragangues de bal. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:25

90e minuut.
Børresen geeft een hoge lob. Inworp. Leikvoll zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cyrzan kan de bal niet met de borst controleren. Cyrzan geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F SHKENDIJA 83%, Guttane 17%.
K.F SHKENDIJA - Guttane 0:26