Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dala-Fram 88 WPG Jets
343Ony Tactiek offensive
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 46.6
average Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen good


5e minuut.
Abadan met een sublieme pass. Malkoč is nu in balbezit. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov haalt uit met een fantastische trap. Stănciulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - WPG Jets 0:1

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Offel de bal onder controle te krijgen. Abadan rent richting de bal. Røvik speelt de bal door. Mørland is nu in balbezit. Mørland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sagini geeft een lange en hoge pass. Offel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mikšík de bal onder controle te krijgen. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov draait met de bal, schiet en ... Stănciulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Offel rent richting de bal. Offel draait met de bal, schiet en ... Stănciulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - WPG Jets 0:2

24e minuut.
Mäkikylä is nu in balbezit. Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Offel passt de bal met de wreef. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Offel controleert de bal met de borst. Mikšík is nu in balbezit. Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Offel draait met de bal, schiet en ... Stănciulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - WPG Jets 0:3

34e minuut.
Stănciulescu met een harde bal richting middenveld. Malkoč kopt de bal weg. Mikšík probeert de bal aan de voet te houden. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel schiet op doel. Stănciulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Malkoč de bal onder controle te krijgen. Malkoč speelt de bal door. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov haalt uit met een fantastische trap. Stănciulescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - WPG Jets 0:4

37e minuut.
Revheim met een sublieme pass. Tande bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Malkoč zijn tegenspeler op de grond. Malkoč krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 62%, WPG Jets 38%.
Dala-Fram 88 - WPG Jets 0:4

53e minuut.
Hodneland kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svendsen met de inworp. Offel is nu in balbezit. Offel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Offel passt de bal zonder na te denken. Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen geeft een hoge lob. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Stănciulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Klungelig pakt Hodneland de bal. Əkbərov is nu in balbezit. Mikšík onderschept slim de pass. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel haalt uit met een fantastische trap. Stănciulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Svendsen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Offel de bal onder controle te krijgen. Offel speelt de bal door. Malkoč is nu in balbezit. Malkoč haalt uit met een fantastische trap. Stănciulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Sagini is nu in balbezit. Sagini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Røvik met een snelle inworp. Sipos geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Røvik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svendsen met een snelle inworp. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hodneland geeft een lange en hoge pass. Malkoč kopt de bal weg. Abadan geeft een lange en hoge pass. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel haalt uit met een fantastische trap. Stănciulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Tande geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Svendsen de bal. Svendsen passt de bal zonder na te denken. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 61%, WPG Jets 39%.
Dala-Fram 88 - WPG Jets 0:4