Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beste Øst olimpia pelplin
352 Tactiek dddddddddd
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten incredible
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Moore passt de bal met de wreef. Paredes met een sublieme pass. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak schiet op doel. Anh Bảo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - olimpia pelplin 0:1

4e minuut.
Bellangioli passt de bal met de wreef. Paredes is nu in balbezit. Paredes passt de bal zonder na te denken. Moore is nu in balbezit. Moore haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Anh Bảo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Felczak is nu in balbezit. Felczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - olimpia pelplin 0:2

6e minuut.
Boutet onderschept slim de pass. Boutet passt de bal in één keer door. Grimes probeert naar een medespeler te passen. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Boutet verovert de bal door een tackle van achteren. Boutet geeft een lange en hoge pass. Daar is Maurstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felczak rent richting de bal. Felczak draait met de bal, schiet en ... Anh Bảo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak schiet op doel. Anh Bảo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Grimes kopt de bal weg. Klungelig pakt Felczak de bal. Maurstad is nu in balbezit. Felczak verovert de bal door een tackle van achteren. Felczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grimes zal de hoekschop nemen. Moore krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - olimpia pelplin 0:3

26e minuut.
Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal met de wreef. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore draait met de bal, schiet en ... Anh Bảo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - olimpia pelplin 0:4

28e minuut.
Holtan geeft een hoge lob. Yüceses kopt de bal weg. Grimes probeert naar een medespeler te passen. Moore is nu in balbezit. Moore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Grimes probeert naar een medespeler te passen. Felczak is nu in balbezit. Maurstad is nu in balbezit. Felczak onderschept slim de pass. Felczak draait met de bal, schiet en ... Anh Bảo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vergara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Felczak de bal. Felczak probeert naar een medespeler te passen. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore schiet op doel. Anh Bảo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Holtan geeft een lange en hoge pass. Bellangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellangioli passt de bal zonder na te denken. Grimes rent richting de bal. Grimes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Chyliński passt de bal in één keer door. Strøm is nu in balbezit. Paredes begaat een overtreding. Paredes krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Scaloni is nu in balbezit. Casolani verovert de bal door een tackle van achteren. Casolani met een sublieme pass. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş haalt uit met een fantastische trap. Czibor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 61%, olimpia pelplin 39%.
Beste Øst - olimpia pelplin 0:4

54e minuut.
Grimes speelt de bal door. Felczak is nu in balbezit. Felczak geeft de bal voor. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Vergara heeft problemen om de bal te vangen. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Moore rent richting de bal. Felczak is nu in balbezit. Felczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vergara geeft de bal voor. Elvebakk heeft problemen om de bal te vangen. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - olimpia pelplin 0:5

65e minuut.
Vergara speelt de bal door. Paredes is nu in balbezit. Paredes passt de bal met de wreef. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - olimpia pelplin 0:6

69e minuut.
Paredes met een sublieme pass. Daar is Grimes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimes passt de bal in één keer door. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Anh Bảo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Paredes passt de bal zonder na te denken. Vergara rent richting de bal. Vergara geeft een hoge lob. Felczak is nu in balbezit. Felczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Grimes kopt de bal weg. Felczak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grimes neemt de hoekschop. Felczak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Scaloni verovert de bal door een tackle van achteren. Scaloni passt de bal zonder na te denken. Felczak rent richting de bal. Felczak draait met de bal, schiet en ... Anh Bảo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - olimpia pelplin 0:7

85e minuut.
Yüceses kopt de bal weg. Daar is Vergara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 67%, olimpia pelplin 33%.
Beste Øst - olimpia pelplin 0:7