Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F SHKENDIJA crushers of oslo
Normal Tactiek 4iforsvarOff
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 54.8
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Onstad met een sublieme pass. Iglesia rent richting de bal. Żydło rent richting de bal. Żydło haalt uit met een fantastische trap. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:1

5e minuut.
Żydło heeft problemen om de bal te vangen. Żydło passt de bal met de wreef. Piosik rent richting de bal. Iglesia rent richting de bal. Iglesia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Piosik geeft de bal voor. Børresen probeert de bal aan de voet te houden. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia draait met de bal, schiet en ... Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:2

7e minuut.
Onstad rent richting de bal. Onstad met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Folkestad heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:3

12e minuut.
Onstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hareide is nu in balbezit. Hareide geeft een hoge lob. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel. Thomassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iglesia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:4

15e minuut.
Nordberg rent richting de bal. Nordberg speelt de bal door. Piosik rent richting de bal. Żydło rent richting de bal. Żydło schiet op doel. Thomassen bokst de bal weg.

16e minuut.
Folkestad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iglesia met een snelle inworp. Żydło is nu in balbezit. Żydło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Iglesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesia passt de bal zonder na te denken. Piosik heeft problemen om de bal te vangen. Piosik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Oshaug rent richting de bal. Antonsen verovert de bal door een tackle van achteren. Antonsen probeert naar een medespeler te passen. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia schiet op doel. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:5

27e minuut.
Jarstein is nu in balbezit. Onstad verovert de bal door een tackle van achteren. Onstad geeft een hoge lob. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:6

29e minuut.
Thomassen speelt de bal door. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia speelt de bal door. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Folkestad kopt de bal weg. Antonsen rent richting de bal. Antonsen passt de bal met de wreef. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Oshaug rent richting de bal. Oshaug met een sublieme pass. Antonsen met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piosik rent richting de bal. Piosik passt de bal zonder na te denken. Żydło heeft problemen om de bal te vangen. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:7

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonsen met de inworp. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia onderschept slim de pass. Iglesia draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Nordberg passt de bal met de wreef. Piosik is nu in balbezit. Żydło rent richting de bal. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Thomassen bokst de bal weg.

39e minuut.
Onstad onderschept slim de pass. Onstad met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:8

42e minuut.
Daar is Antonsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonsen speelt de bal door. Folkestad is nu in balbezit. Iglesia verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F SHKENDIJA 85%, crushers of oslo 15%.
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:9

46e minuut.
Iglesia probeert naar een medespeler te passen. Piosik is nu in balbezit. Piosik geeft de bal voor. Iglesia kan de bal niet met de borst controleren. Iglesia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:10

49e minuut.
Kaupang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Onstad met een snelle inworp. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:11

50e minuut.
Granli heeft problemen om de bal te vangen. Granli met een sublieme pass. Sandanger is nu in balbezit. Piosik onderschept slim de pass. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Onstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaupang begaat een overtreding. Onstad raakt geblesseerd tijdens het duel. Iglesia met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Piosik de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Børresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia onderschept slim de pass. Iglesia probeert naar een medespeler te passen. Żydło is nu in balbezit. Żydło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Antonsen geeft een hoge lob. Piosik is nu in balbezit. Piosik met een sublieme pass. Żydło is nu in balbezit. Żydło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:12

64e minuut.
Storm geeft een hoge lob. Piosik kopt de bal weg. Żydło rent richting de bal. Żydło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:13

66e minuut.
Antonsen met een sublieme pass. Oshaug is nu in balbezit. Antonsen onderschept slim de pass. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Onstad geeft een lange en hoge pass. Folkestad probeert naar een medespeler te passen. Oshaug kan de bal niet met de borst controleren. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sandanger probeert de bal aan de voet te houden. Nordberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iglesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesia draait met de bal, schiet en ... Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:14

73e minuut.
Børresen is nu in balbezit. Iglesia onderschept slim de pass. Iglesia passt de bal met de wreef. Żydło is nu in balbezit. Żydło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Żydło speelt de bal door. Klungelig pakt Piosik de bal. Piosik schiet op doel. Folkestad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Onstad geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hareide passt de bal met de wreef. Żydło is nu in balbezit. Żydło passt de bal zonder na te denken. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Folkestad kopt de bal weg. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ... Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Antonsen kopt de bal weg. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia geeft de bal voor. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Nordberg passt de bal in één keer door. Żydło heeft problemen om de bal te vangen. Iglesia rent richting de bal. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:15

85e minuut.
Holmberg met een sublieme pass. Daar is Granli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia draait met de bal, schiet en ... Folkestad probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iglesia zal de hoekschop nemen. Piosik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:16

88e minuut.
Klungelig pakt Oshaug de bal. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen probeert naar een medespeler te passen. Iglesia heeft problemen om de bal te vangen. Iglesia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:17

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onstad met de inworp. Żydło is nu in balbezit. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F SHKENDIJA 85%, crushers of oslo 15%.
K.F SHKENDIJA - crushers of oslo 0:18