Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Putte FC Phafens
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Formo met een sublieme pass. Hollund bereikt de bal nog maar net als eerste. Granlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollund is nu in balbezit. Hollund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Flesland verovert de bal door een tackle van achteren. Formo is nu in balbezit. Aulie is nu in balbezit. Aulie haalt uit met een fantastische trap. Evenrud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putte FC - Phafens 1:0

22e minuut.
Kvaløy geeft een lange en hoge pass. Granlund heeft problemen om de bal te vangen. Bjelland bereikt de bal nog maar net als eerste. Malde onderschept slim de pass. Malde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Granlund kopt de bal weg. Kristensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aulie onderschept slim de pass. Flesland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flesland draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Aanestad trapt de bal weg. Klungelig pakt Granlund de bal. Granlund speelt de bal door. Malde heeft problemen om de bal te vangen. Malde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putte FC 41%, Phafens 59%.
Putte FC - Phafens 1:0

60e minuut.
Eilertsen speelt de bal door. Klungelig pakt Evenrud de bal. Aulie is nu in balbezit. Flesland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flesland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Granlund geeft de bal voor. Kristensen kopt de bal weg. Fløysvik rent richting de bal. Flesland verovert de bal door een tackle van achteren. Flesland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Putte FC - Phafens 2:0

71e minuut.
Granlund rent richting de bal. Granlund passt de bal zonder na te denken. Kvinnesland rent richting de bal. Valderhaug onderschept slim de pass. Valderhaug geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Putte FC - Phafens 2:1

76e minuut.
Høgås controleert de bal met de borst. Formo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kvaløy. Formo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Formo kan niet meer verder spelen. Kvaløy speelt de bal door. Løver komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Daar is Løver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesbø is nu in balbezit. Løver verovert de bal door een tackle van achteren. Flesland is nu in balbezit. Flesland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Putte FC - Phafens 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putte FC 44%, Phafens 56%.
Putte FC - Phafens 3:1