Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesinho Putte FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Flesland met een sublieme pass. Aulie is nu in balbezit. Flatås is nu in balbezit. Aulie is nu in balbezit. Aulie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Hammerstad kopt de bal weg. Hval bereikt de bal nog maar net als eerste. Hval haalt uit met een fantastische trap. Bergheim rent richting de bal. Bergheim geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Eilertsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storøy is nu in balbezit. Storøy met een sublieme pass. Hval bereikt de bal nog maar net als eerste. Hval haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Flatås speelt de bal door. Hodneland is nu in balbezit. Hodneland passt de bal in één keer door. Aulie is nu in balbezit. Aulie schiet op doel. Miljeteig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Tessem probeert naar een medespeler te passen. Formo kopt de bal weg. Daar is Tharaldsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aulie is nu in balbezit. Aulie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Storøy met de inworp. Granlund rent richting de bal. Brandt verovert de bal door een tackle van achteren. Brandt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesinho 47%, Putte FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lesinho - Putte FC 0:0

70e minuut.
Flatås probeert naar een medespeler te passen. Hval heeft problemen om de bal te vangen. Høgås onderschept slim de pass. Brandt onderschept slim de pass. Brandt schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lesinho - Putte FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesinho 55%, Putte FC 45%.
Lesinho - Putte FC 1:0