Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:26
  • Competitiewedstrijd: 2. divisjon.02
  • Stadion: fay Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3001
fay toppen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Henriksen is nu in balbezit. Henriksen met een sublieme pass. Skogli met een sublieme pass. Evensen rent richting de bal. Evensen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Henriksen geeft een lange en hoge pass. Mæhlum bereikt de bal nog maar net als eerste. Mæhlum passt de bal met de wreef. Evensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Evensen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kristiansen is nu in balbezit. Lillegård onderschept slim de pass. Lillegård passt de bal met de wreef. Henriksen is nu in balbezit. Henriksen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sviggum met een sublieme pass. Braut kopt de bal weg. Daar is Eriksrud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evensen is nu in balbezit. Evensen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Skogli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moksnes met een snelle inworp. Kristiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristiansen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Skogli met de inworp. Lillegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillegård geeft de bal voor. Evensen rent richting de bal. Evensen schiet op doel. Sviggum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fay 45%, toppen 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fay - toppen 0:0

50e minuut.
Mæhlum onderschept slim de pass. Mæhlum geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moksnes de bal. Henriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sandberg trapt de bal weg. Mæhlum kopt de bal weg. Skagestad heeft problemen om de bal te vangen. Evensen is nu in balbezit. Evensen haalt uit met een fantastische trap. Sviggum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sviggum met een harde bal richting middenveld. Skogli bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogli passt de bal in één keer door. Evensen is nu in balbezit. Evensen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Borsheim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huseklepp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fay 42%, toppen 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fay - toppen 0:0