Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team pocketpussy Naughty Nurses
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Årseth geeft een lange en hoge pass. Thue bereikt de bal nog maar net als eerste. Eid bereikt de bal nog maar net als eerste. Thue verovert de bal door een tackle van achteren. Thue draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team pocketpussy - Naughty Nurses 0:1

20e minuut.
Sandemose speelt de bal door. Lidal probeert naar een medespeler te passen. Røstad met een sublieme pass. Eikenes is nu in balbezit. Eikenes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Årseth geeft een lange en hoge pass. Thue bereikt de bal nog maar net als eerste. Engebråten begaat een overtreding. Thue wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Daar is Woldseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Årseth is nu in balbezit. Årseth geeft de bal voor. Davidsen rent richting de bal. Davidsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team pocketpussy - Naughty Nurses 0:2

39e minuut.
Davidsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidsen passt de bal in één keer door. Thue rent richting de bal. Thue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team pocketpussy 53%, Naughty Nurses 47%.
Team pocketpussy - Naughty Nurses 0:2

48e minuut.
Borgen trapt de bal weg van het doel. Sandemose kopt de bal weg. Årseth heeft problemen om de bal te vangen. Eikenes is nu in balbezit. Eikenes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Goa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Østvang komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sandemose rent richting de bal. Sandemose geeft de bal voor. Farestveit probeert de bal aan de voet te houden. Eikenes is nu in balbezit. Eikenes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Østvang passt de bal zonder na te denken. Sunde rent richting de bal. Hartveit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sunde wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sunde kan niet meer verder spelen. Olsnes komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ulvestad passt de bal zonder na te denken. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Thue onderschept slim de pass. Davidsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidsen schiet op doel. Borgen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Østvang geeft de bal voor. Dalheim kopt de bal weg. Engebråten probeert naar een medespeler te passen. Eikenes rent richting de bal. Eikenes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team pocketpussy 36%, Naughty Nurses 64%.
Team pocketpussy - Naughty Nurses 0:2