Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team pocketpussy KRKRKOKO497@YAHOO.COM
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Engebråten is nu in balbezit. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland probeert naar een medespeler te passen. Oma rent richting de bal. Oma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lillegård speelt de bal door. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland passt de bal met de wreef. Oma is nu in balbezit. Oma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Alvær geeft een lange en hoge pass. Eid heeft problemen om de bal te vangen. Holen is nu in balbezit. Oma verovert de bal door een tackle van achteren. Oma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Hjortland de bal. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad passt de bal in één keer door. Eikenes rent richting de bal. Eikenes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team pocketpussy 67%, KRKRKOKO497@YAHOO.COM 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team pocketpussy - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 0:0

55e minuut.
Sunde met een sublieme pass. Sandemose bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandemose passt de bal in één keer door. Eikenes rent richting de bal. Eikenes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Kielland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woldseth verovert de bal door een tackle van achteren. Woldseth met een sublieme pass. Eikenes rent richting de bal. Eikenes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lidal probeert naar een medespeler te passen. Mellemstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikenes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eikenes krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Mellemstrand is nu in balbezit. Mellemstrand speelt de bal door. Oma rent richting de bal. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Engebråten geeft een lange en hoge pass. Eikenes rent richting de bal. Soltvedt maakt een afschuwelijke overtreding. Eikenes moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Eikenes kan niet meer verder spelen. Selstad komt het veld opgelopen. Engebråten komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Team pocketpussy - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team pocketpussy 51%, KRKRKOKO497@YAHOO.COM 49%.
Team pocketpussy - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 1:0