Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lefdal Gabiley FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Heggem met een sublieme pass. Hoset is nu in balbezit. Digre rent richting de bal. Taraldsen is nu in balbezit. Taraldsen draait met de bal, schiet en ... Kongsvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kojedal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wergeland met de inworp. Taraldsen is nu in balbezit. Taraldsen draait met de bal, schiet en ... Kongsvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wergeland neemt de hoekschop. Severinsen heeft problemen om de bal te vangen. Digre bereikt de bal nog maar net als eerste. Digre draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Kojedal de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lefdal - Gabiley FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lefdal 55%, Gabiley FC 45%.
lefdal - Gabiley FC 0:1

51e minuut.
Severinsen verovert de bal door een tackle van achteren. Severinsen passt de bal zonder na te denken. Nordgård rent richting de bal. Digre verovert de bal door een tackle van achteren. Digre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hjelm met een sublieme pass. Hillestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillestad draait met de bal, schiet en ... Lilleengen heeft problemen om de bal te vangen. Kjærvik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Maurstad speelt de bal door. Hoset kopt de bal weg. Hillestad is nu in balbezit. Bråthen rent richting de bal. Bråthen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lefdal - Gabiley FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lefdal 52%, Gabiley FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lefdal - Gabiley FC 1:1