Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halden United Nortura`s disipler
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 19.7
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Waaler rent richting de bal. Sørland verovert de bal door een tackle van achteren. Sørland passt de bal in één keer door. Skjærvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halden United - Nortura`s disipler 0:1

8e minuut.
Munkvold is nu in balbezit. Sørland onderschept slim de pass. Sørland passt de bal in één keer door. Skjærvik is nu in balbezit. Skjærvik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Utgård geeft de bal voor. Skjærvik kopt de bal weg. Sørland heeft problemen om de bal te vangen. Skjærvik rent richting de bal. Skjærvik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halden United - Nortura`s disipler 0:2

28e minuut.
Risøy passt de bal met de wreef. Sørland rent richting de bal. Hasund is nu in balbezit. Sørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halden United - Nortura`s disipler 0:3

40e minuut.
Munkvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørland onderschept slim de pass. Sørland met een sublieme pass. Skjærvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Erlandsen rent richting de bal. Erlandsen passt de bal in één keer door. Flesland is nu in balbezit. Skjærvik verovert de bal door een tackle van achteren. Skjærvik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halden United - Nortura`s disipler 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halden United 65%, Nortura`s disipler 35%.
Halden United - Nortura`s disipler 0:4

48e minuut.
Munkvold passt de bal in één keer door. Overå is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holen. Holen krijgt een gele kaart. Overå is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nistad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skjærvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Munkvold kopt de bal weg. Klungelig pakt Nistad de bal. Nistad passt de bal zonder na te denken. Hanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanes geeft een hoge lob. Vaage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skjærvik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hasund bereikt de bal nog maar net als eerste. Risøy verovert de bal door een tackle van achteren. Risøy met een sublieme pass. Holen rent richting de bal. Holen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halden United 54%, Nortura`s disipler 46%.
Halden United - Nortura`s disipler 0:4