Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madridstats Gabiley FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Kjærvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjærvik passt de bal zonder na te denken. Spydevold probeert naar een medespeler te passen. Kvistad heeft problemen om de bal te vangen. Kvistad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - Gabiley FC 1:0

8e minuut.
Lillegård speelt de bal door. Nilsen speelt de bal door. Røed bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik onderschept slim de pass. Nordvik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nilsen geeft de bal voor. Wergeland heeft problemen om de bal te vangen. Røed bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraldsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
madridstats - Gabiley FC 1:1

14e minuut.
Sæle is nu in balbezit. Nilsen verovert de bal door een tackle van achteren. Nordvik is nu in balbezit. Taraldsen rent richting de bal. Taraldsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - Gabiley FC 1:2

25e minuut.
Nilsen rent richting de bal. Nilsen probeert naar een medespeler te passen. Stordal heeft problemen om de bal te vangen. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - Gabiley FC 1:3

28e minuut.
Doeltrap. Stordal met een harde bal richting middenveld. Daar is Severinsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kjærvik rent richting de bal. Kjærvik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - Gabiley FC 2:3

42e minuut.
Nilsen passt de bal met de wreef. Wergeland probeert naar een medespeler te passen. Nordvik is nu in balbezit. Nordvik draait met de bal, schiet en ... Risøy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridstats 62%, Gabiley FC 38%.
madridstats - Gabiley FC 2:3

60e minuut.
Daar is Sæle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sæle speelt de bal door. Kjærvik is nu in balbezit. Kvistad is nu in balbezit. Kvistad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nilsen met een sublieme pass. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik haalt uit met een fantastische trap. Risøy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sørloth probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - Gabiley FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridstats 59%, Gabiley FC 41%.
madridstats - Gabiley FC 2:4