Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benjamingh Halden United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.8
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sannes verovert de bal door een tackle van achteren. Bekkevold is nu in balbezit. Sannes verovert de bal door een tackle van achteren. Sannes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Thoresen is nu in balbezit. Thoresen geeft een hoge lob. Josefsen kopt de bal weg. Sannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Munkvold met een sublieme pass. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Holen rent richting de bal. Holen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - Halden United 0:1

23e minuut.
Ånestad probeert naar een medespeler te passen. Munkvold rent richting de bal. Ånestad is nu in balbezit. Munkvold onderschept slim de pass. Munkvold geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benjamingh 53%, Halden United 47%.
benjamingh - Halden United 0:1

51e minuut.
Thoresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoresen passt de bal met de wreef. Østvang is nu in balbezit. Østvang draait met de bal, schiet en ... Flesland kopt de bal weg. Vaage bokst de bal weg.

53e minuut.
Josefsen passt de bal in één keer door. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Skammelsrud begaat een overtreding. Skammelsrud krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Dagsland rent richting de bal. Waaler is nu in balbezit. Dagsland rent richting de bal. Waaler onderschept slim de pass. Waaler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Aga heeft problemen om de bal te vangen. Otnes is nu in balbezit. Aga rent richting de bal. Otnes verovert de bal door een tackle van achteren. Otnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
benjamingh - Halden United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benjamingh 43%, Halden United 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
benjamingh - Halden United 1:1