Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halden United benjamingh
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Ånestad onderschept slim de pass. Ånestad geeft een lange en hoge pass. Sannes is nu in balbezit. Sannes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bekkevold bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Bekkevold geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Thoresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannes is nu in balbezit. Thoresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannes rent richting de bal. Sannes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Waaler rent richting de bal. Dagsland is nu in balbezit. Waaler onderschept slim de pass. Waaler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Munkvold geeft de bal voor. Inworp. Otnes met de inworp. Østvang is nu in balbezit. Østvang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Østvang is nu in balbezit. Skammelsrud is nu in balbezit. Østvang onderschept slim de pass. Østvang passt de bal in één keer door. Sannes rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Thoresen is nu in balbezit. Thoresen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dagsland de bal. Sannes rent richting de bal. Sannes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halden United 49%, benjamingh 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halden United - benjamingh 0:0

86e minuut.
Holen rent richting de bal. Holen passt de bal zonder na te denken. Waaler is nu in balbezit. Holen is nu in balbezit. Holen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Alexandersen rent richting de bal. Waaler onderschept slim de pass. Waaler passt de bal zonder na te denken. Holen is nu in balbezit. Holen haalt uit met een fantastische trap. Åmodt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halden United 39%, benjamingh 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halden United - benjamingh 0:0