Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabiley FC Stamsund-IL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Nilsen met een sublieme pass. Taraldsen is nu in balbezit. Taraldsen geeft een hoge lob. Daar is Wergeland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wergeland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Heggem is nu in balbezit. Fagerheim verovert de bal door een tackle van achteren. Fagerheim passt de bal met de wreef. Westlie is nu in balbezit. Westlie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tjessem bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjessem geeft een lange en hoge pass. Storenga probeert naar een medespeler te passen. Westlie rent richting de bal. Westlie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lilleengen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleengen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Westlie de bal. Westlie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Osland de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Flesland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flesland geeft de bal voor. Storenga kopt de bal weg. Westlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Westlie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Storenga rent richting de bal. Bjørk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Storenga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bjørk geeft de bal voor. Grindhaug zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabiley FC 65%, Stamsund-IL 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gabiley FC - Stamsund-IL 0:0

60e minuut.
Klungelig pakt Storenga de bal. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Storenga. Storenga krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Westlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen rent richting de bal. Westlie onderschept slim de pass. Storenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Storenga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Grindhaug de bal. Grindhaug met een sublieme pass. Severinsen rent richting de bal. Storenga verovert de bal door een tackle van achteren. Storenga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wergeland met de inworp. Grindhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraldsen begaat een overtreding. Grindhaug raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
Severinsen speelt de bal door. Taraldsen is nu in balbezit. Taraldsen passt de bal met de wreef. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabiley FC 40%, Stamsund-IL 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gabiley FC - Stamsund-IL 0:0