Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stamsund-IL Gabiley FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Hoff is nu in balbezit. Taraldsen onderschept slim de pass. Taraldsen speelt de bal door. Nordvik rent richting de bal. Nordvik draait met de bal, schiet en ... Giske verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Glesnes met een harde bal richting middenveld. Storenga controleert de bal met de borst. Storenga passt de bal in één keer door. Westlie rent richting de bal. Westlie schiet op doel. Maurstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Storenga verovert de bal door een tackle van achteren. Fagerheim is nu in balbezit. Bjørk met een sublieme pass. Westlie is nu in balbezit. Westlie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamsund-IL - Gabiley FC 1:0

36e minuut.
Bjørk passt de bal zonder na te denken. Taraldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraldsen speelt de bal door. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Nilsen met een snelle inworp. Taraldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraldsen geeft een hoge lob. Tjessem bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sundberg met de inworp. Hoff heeft problemen om de bal te vangen. Taraldsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Taraldsen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Taraldsen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamsund-IL 61%, Gabiley FC 39%.
Stamsund-IL - Gabiley FC 1:0

58e minuut.
Severinsen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haugland komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Nilsen geeft de bal voor. Tjessem heeft problemen om de bal te vangen. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik schiet op doel. Tjessem probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Giske probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamsund-IL 45%, Gabiley FC 55%.
Stamsund-IL - Gabiley FC 1:0