Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabiley FC benjamingh
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Thoresen rent richting de bal. Thoresen met een sublieme pass. Østvang is nu in balbezit. Østvang haalt uit met een fantastische trap. Maurstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabiley FC - benjamingh 0:1

19e minuut.
Josefsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraldsen rent richting de bal. Nordvik rent richting de bal. Taraldsen is nu in balbezit. Taraldsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Severinsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thoresen geeft een hoge lob. Lilleengen is nu in balbezit. Sannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannes draait met de bal, schiet en ... Maurstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabiley FC 50%, benjamingh 50%.
Gabiley FC - benjamingh 0:1

46e minuut.
Ånestad heeft problemen om de bal te vangen. Josefsen is nu in balbezit. Nordvik onderschept slim de pass. Taraldsen rent richting de bal. Taraldsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gabiley FC - benjamingh 1:1

53e minuut.
Nordvik geeft een hoge lob. Nilsen rent richting de bal. Nilsen probeert naar een medespeler te passen. Taraldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraldsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Josefsen rent richting de bal. Josefsen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Formo de bal onder controle te krijgen. Sannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bjørk geeft een hoge lob. Inworp. Otnes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Østvang rent richting de bal. Østvang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Josefsen is nu in balbezit. Josefsen geeft een lange en hoge pass. Osland rent richting de bal. Sannes onderschept slim de pass. Sannes draait met de bal, schiet en ... Maurstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Thoresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoresen geeft de bal voor. Osland is nu in balbezit. Sannes onderschept slim de pass. Sannes draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Otnes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk speelt de bal door. Taraldsen rent richting de bal. Taraldsen haalt uit met een fantastische trap. Åmodt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabiley FC 44%, benjamingh 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gabiley FC - benjamingh 1:1