Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masada بليبليبل
232 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


22e minuut.
Mauseth geeft een hoge lob. Norheim rent richting de bal. Øren onderschept slim de pass. Øren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - بليبليبل 1:0

23e minuut.
Eggen heeft problemen om de bal te vangen. Øren rent richting de bal. Met opzet legt Eggen zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Eggen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Mauseth is nu in balbezit. Westerheim onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stubberud. Stubberud krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gjerdingen rent richting de bal. Kleiveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjerdingen onderschept slim de pass. Gjerdingen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Masada - بليبليبل 1:1

38e minuut.
Toft is nu in balbezit. Toft probeert naar een medespeler te passen. Øren rent richting de bal. Øren draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - بليبليبل 2:1

39e minuut.
Westerheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerheim passt de bal met de wreef. Ravn probeert de bal aan de voet te houden. Øren bereikt de bal nog maar net als eerste. Øren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masada 62%, بليبليبل 38%.
Masada - بليبليبل 2:1

63e minuut.
Kleiveland passt de bal zonder na te denken. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden geeft een lange en hoge pass. Toft kopt de bal weg. Hjortland probeert de bal aan de voet te houden. Korsvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Tøsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Tøsse passt de bal zonder na te denken. Kleiveland controleert de bal met de borst. Eliassen is nu in balbezit. Eliassen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sømme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Westerheim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toft. Toft krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sømme geeft de bal voor. Øren bereikt de bal nog maar net als eerste. Norheim onderschept slim de pass. Sørvik rent richting de bal. Sørvik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masada 42%, بليبليبل 58%.
Masada - بليبليبل 2:1